Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (61)

plakát

BLate Night Show (2018) (pořad) 

Vtipné, trefné a svěží. Splňuje vše, co jsem od toho očekával. Palec nahoru! :)

plakát

John Wick (2014) 

John Rambo, John McClane, John Wick .. prostě další nesmrtelnej frajér. Nic nového, ale nemůžu říct, že mě to nebavilo.

plakát

Zmizelá (2014) 

Zmizelá aneb nic není takové jak se zdá. Fincher to zase dokázal. Jednoznačně nejlepší drama roku 2014.

plakát

Ray Donovan (2013) (seriál) 

Ray Donovan je nekompromisní drsňák, kterého byste chtěli na své straně, pokud byste se dostali do problémů. Liev Schreiber se na tu roli dokonale hodí. Umí vzbudit respekt. Děj seriálu je taky parádní a komplikované rodinné vztahy dodávají seriálu šmrnc.

plakát

Úsvit mrtvých (2004) 

Jednoznačně nejlepší zombie film, jaký jsem kdy viděl. Myslel jsem, že první Resident Evil nic nepřekoná a ejhle! Zack Snyder nám naservíroval nekompromisní podívanou, u které jsem se nenudil ani vteřinu. A utíkající zombící?! No to dodalo tomuhle žánru nový rozměr! Klobou dolů.

plakát

Yes Man (2008) 

Perfektní komedie, na kterou se můžu dívat pořád a stejně se budu smát. Perfektní výkon Carreyho a k tomu moje milovaná Zooey. No prostě paráda. Já říkám, YES!

plakát

Equalizer (2014) 

Dobrý film na sobotní večer. Bohužel nic originálního a takových filmů jsou desítky. Závěrečné vraždění v hobby marketu, které mělo být dramatickým vyvrcholením, bylo spíš komické.

plakát

Drive (2011) 

I po druhém shlédnutí to tam stále je! Rayn Gosling to zahrál fenomenálně. Nikoho jiného si tam představit nedokážu. Jednoznačně doporučuji!

plakát

Most (2011) (seriál) 

Po prvním díle musím říct, že slibná Dánsko-Švédská kriminálka. Duo vyšetřovatelů se mi zamlouvá - Dánská chladná policistka (ve stylu Kůstky ze Sběratelů kostí) a Švédský flegmatik do toho seriálu pěkně pasují. Zápletka vypadá zajímavě, těším se co přinesou další díly. Po dokoukání první řady mi spadla brada. Nechápu, jak mi tak geniální seriál mohl uniknout. [100%] Doufám, že druhá řada si udrží vysoko nastavenou laťku.