Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (138)

plakát

Děsnej doják (2006) 

Největší pí*ovina, co jsem kdy viděl. (ne celé! ...naštěstí, či bohužel?)

plakát

Obchodník se smrtí (2005) 

Po roce a dalších zhlédnutích musím přidat další hvězdičku. To však nic nemění na tom, že Obchodník se smrtí je filmem pro starši publikum, které nepotřebuje akci. Na druhou stranu se dá ocenit promyšlenost hlavního hrdiny. Nejzajímavější osobností filmu je ale jistě Vitaly.

plakát

Louskáček (1993) 

Nic zbytečnějšího nejde v televizi vidět.

plakát

Kancl (2001) (seriál) 

Po několika epizodách je jasné, že scénář vymýšlí někdo na WC. Absolutně nesmyslné, nudné. Některé díly jsou dokonalé, ale většina z nich je pouhá hrouda mazlavého hovna. Z vtipně trapných scén zůstaly scény jen trapné. Úroveň tohoto seriálu klesá každým dílem rychleji než průjem padající do záchodové mísy. Ano, tento komentář je absolutně odporný, stejně jako Kancl. Ze 4 hvězdiček padám na 2.

plakát

Já a táta (1999) 

Rok výroby bych tipoval tak na rok 1989. Klasický děj, žádná pointa. Pohodový film, který se hodí maximálně tak na dopoledne nebo brzké odpoledne. Námět se dal využít mnohem lépe. Nevytěžil nic z baseballu ani vztahu mezi otcem a dcerou. Prostě film o ničem. Stihnete si u něj přečíst noviny.

plakát

Klik - život na dálkové ovládání (2006) 

Jediné, co mi vadí, je to, že na začátku je to komedie, potom ztřeštěná komedie a potom drama. Chce to víc ..."zkompletovat". Jinak paráda!

plakát

Austin Powers: Špion, který mě vojel (1999) odpad!

Některé scény byly dobré, ale když nedám "odpad!" tomuto filmu, tak už snad ničemu. Pokud mám chuť vidět úchylnou komedii, pustím si Noc v Roxbury, ta je aspoň na úrovni.

plakát

Policajti na baterky (2003) 

Sice si to vůbec nepamatuji, ale vím, že jsem se výborně bavil.