Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (1 862)

plakát

Američtí bohové - Moon Shadow (2019) (epizoda) 

Na kolik zbytečných sérií to ti kreténi chtějí natáhnout?! Ta knížka fakt není tak obsáhlá aby to muselo trvat 57. hodin. Hlavě že se tam v každým díle musejí ocumlávat teplý talibanci, to je pro děj strašně důležitý.... Třetí sérii už sledovat nebudu, je to pro mě velké zklamání a ztráta času!

plakát

Američtí bohové - The Beguiling Man (2019) (epizoda) 

absolutně zbytečnej díl, proč vedlejší nezajímavý postavy dostávají tolik prostoru? Jako fakt je nutný se dívat skoro v každým díle na teplího talibance jak se mlátí hlavou o zem a huláká alách ákbáár?!!! Jsem ze seriálu čím dál tím víc zklamaj a nebejt BabyDoll, tak už to ani nedokoukám....

plakát

Američtí bohové - The Bone Orchard (2017) (epizoda) 

Knížku jsem četl už hodně dávno, tak jsem si dal před seriálem repete. Na seriál jsem byl hodně zvědavej a natěšenej. Pilot mě ale moc nezaujal, už mě nudí ty neustálé zpomalovačky a digitální sterilnost. Tak mi všechny ty seriály splívají v jednu digitální nudu. Postavy jako Stín, Středa, či Loki, jsou kástingově vybraní dobře, s tím problém nemám. Snad budou další díly lepší, než jen průměr.

plakát

Američtí bohové - The Greatest Story Ever Told (2019) (epizoda) 

další zbytečná nuda, která děj nikam neposouvá, jen nám představují další zbytečné postavy, které v knize nebyly, tudíš nejsou absolutně pro děj potřebné. Ale přidali tam pro korektnost japonce a Skálijovou vyměnili za japonku. Jednu symbolickou za cameo Gameboye, jinak bych dal odpad.