Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Komedie
  • Thriller

Oblíbené seriály (10)

Ve jménu vlasti

Ve jménu vlasti (2011)

Hodnotím pouze první tři série, které byly vynikající, prostě strhující, úžasný po všech stránkách.4.série nic moc a 5. bohužel téměř odpad.6. série se k odpadu dostala a není tady uvedená 7. série ( *** ) a to je škoda. Je důležité, že jsem se konečně dočkala toho, že "Za všechno může Putin" :-))))))8. řada ( ****) trochu napravuje pošramocenou reputaci, i když ani zde jsem nebyla ušetřena antiruské propagandy.

Vikingové

Vikingové (2013)

Od čtvrté série jde seriál do kopru. Takže hodnotím jen první tři a ty byly super po všech stránkách.

Knick: Doktoři bez hranic

Knick: Doktoři bez hranic (2014)

Obě série neskutečně vypiplané do nejmenších podrobností, vše dotažené do konce. Úžasné herecké výkony, charaktery, příběhy, atmosféra, scénář, kamera, hudba... Prostě 100% obě série. Takže dost dobře nechápu 10. závěrečnou epizodu 2. série, která je dokonale odfláknutá v každém směru. Ale totálně.

Gangy z Birminghamu

Gangy z Birminghamu (2013)

Naprosto všechno už zde bylo zkonstatováno. Seriál je dokonalý po všech stránkách, i když se hnidopiši snaží najít alespoň nějakou tu vadu. Takže jen dodám, že pro mě je králem seriálu Paul Anderson.

Hell on Wheels

Hell on Wheels (2011)

Zatímco Anson Mount si po všechny série vystačil s jediným výrazem - tajemný pohled přes umaštěné vlasy, Colm Meaney předvedl herecký koncert a pozdvihl určitě mnohá hodnocení.

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

Při druhém shlédnutí teprve vnímám jednu chybu vedle druhé. Fakt sajgon :)))) Ale tak pěkně se na to kouká. Špica seriál.

Rectify

Rectify (2013)

Shlédla jsem všechny 3 série ( 22 dílů ) a nemohla jsem pár dní prakticky nic jiného dělat.Seriál mě naprosto pohltil. Není pro každého. Děj se vleče, někdo by mohl mít dojem,že dialogy jsou prakticky o ničem,ale pro mě je opak pravdou - nezaregistrovala jsem ani jediné hluché místo.Celé jsem to viděla s mizerným překladem,ale i tak jsem si z toho strašně moc vzala. Jsem fanouškem akčních a válečných filmů,takže jsem vlastně překvapila sama sebe,protože tenhle filmový skvost není ani v náznaku akční. Postavy místy působí jako mimoňové, ale to přesně zapadá do celého konceptu. Troufám si říct, že postava Daniela je Youngovou životní rolí.