Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (174)

plakát

Jako pavouk (2001) 

Pominu trapný trikový začátek, pak se film tváří celkem zajímavě, tak jsem se začal těšit, co se z toho vyklube. No a závěr se svojí "nečekanou pointou" mě srazil o dvě hvězdy níž. To se vážně nepovedlo.

plakát

Rango (2011) 

Animačně nádherné, moc se mi to líbilo. Příběh takový standard, žádná pecka, ale úplná nuda rozhodně ne. Jen jsem čekal trochu víc humoru. U jednoho dílu Simpsonů se člověk zasměje víc než tady za hodinu a půl...

plakát

Cedulky (2008) 

V mnohém lepší než koukat třeba 120 minut na nějakou rádoby-romantickou srágoru...

plakát

Králova řeč (2010) 

Velmi pěkný a nepodbízející se film se skvělými herci, kamerou i režií. Mimochodem, ten Beethoven hrající na konci do hlavního projevu byl geniální!!

plakát

Něco jako láska (2005) 

Velmi příjemná, ne násilně se podbízející, romantická ňamka. Asi proto dávám plný počet, protože moc romantických filmů takových není. Byl tady i jemný humor na takový mírný, dlouho trvající úsměv, s jednou výjimkou (prezentace), u které jsem se hodně pobavil. Jo, a scéna při fotografování v noci na Adamy a Evy!!... to by romanticky naladilo i medvěda, který se zrovna nachází v zimním spánku.

plakát

Billy Elliot (2000) 

Přibližně tři čtvrtiny filmu se jedná o solidní sociální drama, přesto nijak zvlášť vyzdvyhnutelné. Od scény tancování v tělocvičně před otcem a následným rodinným bojem o zajištění kluka na škole, začal ale snímek hodně silně působit a až do konce to je pak na kapesník... na dva kapesníky.... dva a půl.....

plakát

Lítám v tom (2009) 

Při všech těch názorech a životním postoji hlavního hrdiny to stejně byla oslava lásky a vztahů...

plakát

Případy detektiva Murdocha (2008) (seriál) 

Dílů je opravdu hodně a jejich kvalita často kolísá, na původní trilogii to nedosahuje, ale zase úplná hrůza to není, občas se člověk trochu usměje a občas i něco zajímavého dozví.... Mimochodem, já jezdit takto pořád na kole v obleku a s kloboukem, tak bych byl asi často spocenej jak prase... Murdoch ne, ten je naopak stále svěží, jak kdyby zrovna vylezl z koupelny. Už to je první Murdoch mysterie tohoto seriálu ;-)

plakát

Případy detektiva Murdocha (2004) (seriál) 

Velmi dobrá detektivní trilogie. První díl trochu ve stylu Jacka Rozparovače, druhé dva jsou celkem zajímavě vypointované příběhy snad s nejvtipnějším filmovým boxerským zápasem, co jsem kdy viděl v samém závěru: BUDU VÁS MUSET SRAZIT K ZEMI.... JÁ MYSLEL, ŽE MĚ SRAZÍTE - SNAŽÍM SE - SNAŽTE SE VÍC... Seriál z roku 2008 se snažil také velmi dobře navázat, těžko udrží určitý standard v tolika dílech, ale i tak jsem si oba Murdochy oblíbil.

plakát

Robin Hood (2010) 

Mám k tomu dvě neuvěřitelné věci.... 1) uprostřed dobívání hradu si frantíci najednou dávají oběd a kuchtík jen tak mimochodem odkrouhne krále... 2) Marion a ta malá píva v závěrečné bitvě .... to si snad dělají srandu ne? Jinak ale to bylo velmi dobré, pěkný příběh (samozřejmě hodně předělaný oproti tomu, co jsme zvyklí), já byl velmi spokojen a jsem zvědav, jestli to bude mít pokračování.

Ovládací panel