Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (2 021)

plakát

A co třeba Adolf? (2018) 

Těžko soudit jestli je lepší žabožroutská nebo typicky kariwurštová verze. Každopádně je to super vokecávačka, která mi dokázala, že i z totálního hovna se dá vymáčknout voňavej dijamant. A hnedle ve dvouch verzích.

plakát

Eiffel (2021) 

Co dodat. Recenze již napsané vystihují vše. Nádherný, hluboce smyslný výlet do nitra genia dějově napasovaný pod stavbu jedné z nejhezčích staveb na světě.

plakát

Podfuk za všechny prachy (2020) 

Hodně povedená westernem líznutá taškařice plná hodně povedenejch hvězd. Co si víc přát, pro zabití zasněženýho sobotního podvečera: :-)

plakát

Den, kdy se zastavila Země (2008) 

Užvaněnej emzák nám přišel vysvětlit, že mimici s megakoulema a s maga Golemem přišli zachránit planetu Zemi. Naši planetu ? Ne. Přišli zachránit planetu. Ne Nás..  Hodně to zachraňuje kvoukatelný vobsazení, janak by to byla tuctová sračka.

plakát

Dožeň, co se dá! (1999) 

Ve svý době jsem to moc nepobíral. Tak jsem na to vlítnul po mnoha letech znova, a přirovnal bych to k prima vyzrálý buchtičce :-)  Pohodička. Prostě film k pomilování.

plakát

Black Widow (2021) 

Marvelofka. Kdo nechápe, tak to nutně schodí. Je to šílený, přebarvený, neuvěřitelný, nelogický, turboakční... Prostě Marvelofka se vším všudy, a jestli je neslabší, nebo nejlepší... koho to sere ? Hlavně že to je ! :-)

plakát

Děda, postrach rodiny (2020) 

Hezký nicneříkající. Doufám že poslední alá rádoby fotr Niro. Jako pohodová rodinná polokomedie téměř bez humoru na nedělní vodpolko s harantama je to asi v pohodě.

plakát

The Forgiven (2021) 

Perfektně protkané multikulti srovnání přežraný západní společností se světem kde největším bohatstvím je srdce, duše,láska a víra. Vynechám-li tydle keci, jedná se o film kterej je peprně vymakanej , hláška střídá hlášku že by u toho jeden smíchy brečel, vybroušený vztahy, snobská párty pořádaná v oáze marnosti uprostřed ničeho...paráda...super vizuál - cesta skrz Marockou poušť nádherná... asi to stojí za doporučení. .. Závěrem... Vy jste taky gay ? Ne, ale jednoho jsem šukal... to mě fakt dostalo :-)

plakát

Pekelná kuchyně (2019) 

Pekelná jízda! Příběh vo tom, jak si tři vobtloustlý čubičky, vytřely prdel s půlkou Newjorku a nakonec skoro i samy se sebou... Svatá krávo, týpek Gabriel by byl fak fajn kámoš do nepohody :-) Skoro mám chuť to tady rozepsat do posledního výstřelu, ale za mě to je tak smyslný, že bude lepší dyš si to každej filmovej závislák vyfrčí sám na vlastní koule. Pardon. Na vlastní kukadla.

plakát

Práskač (2013) 

Neurazí, nenadchne, klasická Dwejnowina, zabalená do taťky kterej pro svýho syna vyvraždí svět.