Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (2 030)

plakát

Trol (2022) 

Jako pecka, od začátku mě to chytlo, a pak, dyš se zjeví ten skřítek velkej jako panelák :-) tak jsem si uvědomil, jak má vypadat můj best frend evr v mým next lajfu !

plakát

Noelin deník (2022) 

Jako přes tradiční klišé, se jedná o velmi leskle nalakovanou klasickou kostru... Seznamka s postavama, kdy jeden je pisálek, následuje trocha trágy jakože smrt matky kterou pisálek stejně léta neviděl, dále postupujeme přes letmé ojasnění historije pisálkova lajfu kdy je nám do příběhu vsazena poločerná Miluška hledajíc teda ten deník. žejo..  následně lízneme naději zabalenou vánocema, takový to váhání, klasika cesta, vánice, nemůžeme dál tak zůstaneme v hotelu skryti před vánicí, takže jasná píchačka, žejo, jenže pisálek udrží koule a péro v klidu a poločerná Miluška si místo láskyplného svodu čte pisálkův román... no takže cestujeme dál, tu a tamto, a bum další hotel, kde se patrně teda už jebe. Takže hepáč, jenže Miluška zdrhne a já su nasrané, ale v klidu, páč tuším že ten hepáč dorazí později ba snad až na konec, pak  další setkávačka, ještě jedno zamávání divákovým osrdečníkem, Miluška opět zaprudí, toto jest následováno totální ztrátou naděje lásky pisálkově, čímžto já pořád vím, že ten vánoční hepáč prostě Musí přijít... no a nakonec bum, je to tady, hepáč s Golijí kterou teda chci, poločerná Miluška s vyžehlenejma kudrlinkama se navždy odevzdá a Pisálek patrně doufám napíše další deník, já su spoko a vrhám se na další vánočkovou slátaninu. M.ůj T.y..smutku.. :-).

plakát

Balada o Busteru Scruggsovi (2018) 

Guláš, u kterýho jsem se chvílemi neskutečně nudil, a za pár okamžiků jsem sral maggi v kostkách smíchy. První příběh mě asi bavil nejvíc. Každopádně viděnoli mrdek mezi řádky, každý příběh skrývá moudro, poučení, atak.

plakát

Sbohem Bruce Lee (1975) 

Jako malej jsem byl samozřejmě mistr Kung fu a Bruce byl vzor... dnes je to tak strašně strašný ... :-)  No uklidňuje mě, že jsem se stal skutečným mistrem Kung fu, vlastně King of Kung Fu, a jestli je ten film takovej nebo makovej... je mi asi docela FU-K ung. ..

plakát

Lovec hlav (2022) 

Vočem to je je tady milionkrát pospaný,. Jaký to je, asi ukazuje aktuální počet hvězd. No a jaký to je pro mě ?? NO pro mě to byla Kat-astroficky pamparádní podívaná, páč se v tom snoubí um kamery, pohoda přestárlejch herců, westernowý takovýto, a v neposlední řadě to je prostě supr čupr filmek. Howkg.

plakát

Vetřelec (1979) 

Nikdy jsem to nedokoukal, páč se Vetřelce prostě fakt bojim ! :-)

plakát

Vetřelci vs. Predátor 2 (2007) 

Z podělanýho scénáře se vyklubou podělaný stvůry, který dodělaj celej tenhle prapodivnej film, na jehož konci se podělám i já. Je to taková filmová ikona bez duše.

plakát

Divoký je vítr (2022) 

skrze počáteční rozpaky, se z tohoto vyklubal docela fajn napínák, kde všichni řežou všechny, přechcávaj se černý přes bílý, je to dostatečně gulášovitý a zároveň lehoulince vygradovaný ke konečně závěrečnýmu fajtu, kde pravda a láska nakope prdel lži a nenávisti. Snad ještě kdyby k tomu hráli Die Antwort a nemá to chybku.

plakát

Neznámí (2022) 

Hodně pooomalu vystavěná bouda, myšleno past, kolem který týpek chodí tak dlouho, až do ní sám upadne. Hodně dobrý, napínák, krimoška, kde i  bez jediného výstřelu se dějou docela kouzla.