Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (2 030)

plakát

Domácnost naruby (2008) 

Trojhvězdová blbost. jakože nezabije, potěší ale navzdory očekánívávání... koule to neurvalo.

plakát

Sopka (2013) 

Superodpočinková komedije, při které se míchá asi dvacet žánrů dohromady, lehce to je šmrncnutý cestováním, a totálně prošpikovaný megaprdelí. Takže jééés, jdu do to ho znovu.

plakát

Černý motýl (2017) 

Nezklamal Banderas, nezklamal Gudmen, nezklamal Kat tohoto snímku. Od první do poslední fteřiny mě to totálně dostávalo,, až do posledních dvouminut,, kde mě ten parádní obrat fak  téměř zabyl..

plakát

Sviňa (2020) 

Hodnotit to řemeslně, dám tomu pjet hvězd. Hodnotit to dějově, kulisně a herecky, tak asi taky. Hodnotit to vobsahově, tak dám pjet hvjezd Verbalovi, páč líp to asi Kurwa nešlo...

plakát

Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod (2004) 

Peckovej film, o kterým psát je zbytečný? Těžký ? To se prostě musí prožít. Jsou pohádky, který se fakt nedaj vyprávět.. Asi znát předlohu, tak by mě to neokouzlilo. Jako film samo vo sobě je to super.

plakát

Zásek (2021) 

Chvilkově světlý chvilky, produmaný uprostřed totální depky. Nebejt za tím Dany, kterej se stal mým oblíbencem díky Nic k proclení, no nebejt za tím tak to totálně pojebu. Takhle tomu dávám trojhvězdovou naději.

plakát

Sekuriťák (2017) 

Co to Kurwa zas mělo bejt ? Jako jebka na příšernej večer k hromadě piva a cukrkandlu dobrý. Usnul jsem někde mezi půlkama.

plakát

Dva burani v Miami (2019) 

Překvapivě. Rumuni, rumunský píčoviny, zabalený v rádoby Majamský akčně komediálně přiblblý krimi. No a nějakým zázrakem je to docela prdel :-)

plakát

Finch (2021) 

Sorry jako. Píčovina. Dvě hvězdy za to, že Hansks. Jinak se to fakt nedá.