Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (2 030)

plakát

Kempink (2006) 

Léto, moře, notná dávka legrace a to vše ve francouzským pohodovým hávu. Paráda. Jo a navíc to má další pokračovačky, takže se v tom dá fajn utopit celej večer.

plakát

Manželství s mafií (1988) 

Pecka, výkladní skříň 80-90let, tak jak to prostě má být. Vypnout mozek a užívat si barvy.

plakát

Králové zlodějů (2018) 

Je to jako jíd do trafiky a koupit si starý noviny. Máš pak v ruce něco novýho, ale nic novýho Ti to vlastně nepřinese. Rád a s chutí bych napsal že to je sračka, ale tak nějak ze slušnosti to nechci úplně vodprásknout. Je to prostě trafika, pro partu přestárlejch prodavačů, který maj pocit, že si tak ještě trošku přivydělaj, no a celý to dohromady... Ne. Nejde to vokecat. Je to sračka.

plakát

Mravenci nesou smrt (1985) 

Mravenci patří  podle mého názoru mezi perly tehdejšího konematografizmu.

plakát

Policajt v Beverly Hills III (1994) 

Trojka je taková umolousaná kokotina, ale pořád to je Polda v BH, zdá se že to přežilo v pohodě čtvrtstoletí a pořád to má sledovanost, takže co jako :-)

plakát

Beverly Hills 90210 (1990) (seriál) 

Ve svý době pecka, první vopravduvej seroš kerej sem sjížděl hlava nehlava napříč životem. Jasně že z mnoha pohledů to je bohapustá sračka jako většina podobnýh výplodů, ale co naplat přátelé, byl to kult jako prase! :-)

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Dávám plnou pjetku, i dyš sem to teď eště neviděl, jen pro to , že Duna byla gut, a dvojka má kolem mě docela gut vohlasy, tak abych jako vše nejebal pojmem sračka, tak Dunu 2 vyzdvihuju co to de, aby si zprůměroval hodnocení. Ale vážně. Je to pecka... :-) i dyš sem to pořád nevidělllll.......

plakát

610 metrů nad zemí (2022) 

.Do piči, k týdle pičovině mě přivet Verbal svým posityvním komentářem. Je to veskrzeslaboducháblbost, kterážto svou jaxivoriginalitou vyčučuje, a tímto nezapadá úplně mezi mou oblíbenou katgoriji "sračka", tzn dá se to přežít, v případě, že nemám třištvrtěkilometrovou vjěž zapícholou do prdele. Ovšem přes výše zmíněné, se zároveň jedná o multidramatickej napínák, kterej v pohodě táhnou ty dvě coury, jedna tedy jako skoro nakonec hupne z věže omylem dolů, ta druhá má docela fajn halušky, a v neposlední řadě supr roli tam maj supové, který maj chuť na tu jednu kočinu, jenže se to trochu zvrtne, a kočina sežere supa. No, jakolivěv může můj vobsah znít prapodivně, tak nějak to v tom je. Nakonec se vše v dobrý vobrátí. Ne teda pro tu kočinu, co v mezičase vomilem spadla na ten SatAn.

plakát

Mladá dáma (2024) odpad!

Jaxe řekne španělsky Scheisse ?????? Buť mám smůlu, nebo mi ty kokotiny někdo schválně přistrkuje přímo pod rypák. Mladá dáma je píčovina s píčou v hlavní roli, která netuší kdo a proč ji vobsadil do tý role. A tak se to roluje až se to doroluje úspěšně do konce. a zmatený divák si může v pohodě vodškrtnout hodinu a půl vyjebaně promrdanýho života.