Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (2 021)

plakát

Vražedný podvod (2010) 

Asi tak do poloviny to hrajou jak takový ty... herci, co tlačej a vyvalujou voka, jak kdyby chtěli srát a nejde jim to. Tak čekám, co z toho vyleze, jestli Etijen vojede tu mladou čubku, nebo zaškrtí toho magora, co ho do celý tý šlamastiky tak nějak nenápadně svou blbostí nasypal.. Postupem děje a času (naštěstí to není nijak dlouhej biják..) to dostává smysl, a nějakou záhadnou záhadou mě to začíná bavit, sna pro absenci krve a přemrštěnýho dramatu, jsem se rozhodl že to dojedu a nakonec se vojedu. --- To je blbost .. ?? No, abych to ucelil, frajer Etijen se domnívá, a vo tom to aci celý to poučení je, že za peníze si koupí vše, jako že rozprodá svůj život a koupí si za to svůj ŽIVOT, to je takový dost hluboký poučení, jenže až ke konci seznává, že ty nejlepčí věci sou zadarmo. Například sebevražda. Která měla bejt z basy zdrh.. no celkově to je fakt fajn, je třeba však dávat bacha, a mít zorky dostatečně votevřený, páč inak se může stát, že nepochopíš děj, a to by mohlo mít vliv na celkový hodnocení..Takže celou dobu čekám, kdo ještě bude chtít s Etijenem vyjebat, a nekonec mi došlo, že s Etijenem vyjebal sám Etijen, Škoda, že ne ta malá čubka, páč to by dávalo docela fajn smysl. Tak Pa.

plakát

Mstitel (2009) 

Kecy v kleci a okousaný nehty nudou. To mi z toho zbylo. Jakože mám rád starý Segalovky,u kterých jsem se kdys dávno učil opíjet nudou u filmu, tak mě to docela bavilo, páč jsem do se zlil hnedle na začátku a tím jsem v pohodě přežil zbytek této akční bezvýznamnosti..

plakát

Bestie (2020) 

No to mě poser kozy a pochči mě ve vaně! To je jako kurwa coo ?? To se má jmenovat La Želva, poněvadž želvu mi připomínal hlavní ošklivec. Děj vypuštěn, nějaká zajímavost též chybí, jakýkoli pokus o odlišení od podobných srágor též není, tak se dá těšit snad na ty rvačky, který jsou semotamo světlá skulinka v tomto černočerným hnusu. Teda dalo by se těšit, kdyby kvalita a provedení akčních scén nepřipomínala pošťuchování fakanů ve školce. Italové maj točit chobotnice a špagetti westerny, případně Fantociho, tohle je skutečně totální sračka. Dvě hvězdy dávám fakt jen že mi to ujelo při hodnocení( prostějsemsenetrefilnajednuhvězdu..) a nehodlám kvůlivá týhle kokotině vynakládat energii na opravu, tedy přehodnocení do kategorie sračka.

plakát

Mistrovská úroveň (2020) 

Lehce, i přes počáteční nesympatie tomu dávám pět hvězd,a to zejména proto, že se mi prostě chce. Začátek filmu působí jako typický prdelovleznovýmovie, opakující se až k nasrání stále dokola. Někde kolem třetitny to začíná člověka tahat za koule (v případě že člověk koule má..) a pak už to frčí bez zakopnutí jako multiakční jednohubka, splňující vše co se očekává. Akci, krev, trochu děj, lehkou až zvrácenou bezmozkovost a nakonec vyvrcholení v podobě zapeklitě zamlženýho, otevřenýho, nejasnýho závěru. Takže pac a pusu bez rámusu, sejdeme se co nejdřív u slastného pokračování ??

plakát

Odříznutí (2018) 

Jako supr film. Podle obsahu jsem se domníval, že to bude kokotina která se honí sama za svým ocasem.. Ale vcelku nečekaně jsem se do toho šupnul, tak jsem dostal nečekaně kvakvalitní zážitek. Obsah je asi vo tomto: Herzfeld je patolog. Do života se mu nečekaně vmáčkne Ingver, nebo jaxe menuje.. no a ten se mi jeví jako dost podezřelej, v souvislosti s těma mrtvolkama co se průběžně nacházej.. Ingver krom toho že je podezřelej, je i superbohatej a má príma Medvěda, bez kterýho by byl ten film v hajzlu téměř od začátku,... takže patolog s Ingverem lítaj s medvědem po všech čertech, sbíraj indície na dost divnejch místech, zamotávaj se postavy, a fakt jsem se těšil na Lindu, páč s tou byla vždycky docela prdel.. No je to vážně guláš, ale tak pamparádně poskládanej, že mi to bralo dech, prdel mi strachy cvakala, a pořád jsem nemohl přijít na kloub tomu, kdo je zahradník.. No nakonec to dopadlo úplně jinak než jsem tušil, patolog ufik hajzlovi prstíky a poslal ho do prdele. Teda do Zadku, žejo.. no fakt že jíst bych u toho asi nechtěl, ledažebytopouštěli u mekáče při čekání ve frontě na pěkně vypečenej krvavej bramburgr.

plakát

Charlie Bartlett (2007) 

Filmově je to úplně v pohodě, jediný co mi na to vadí, je, že Charlie není v gangu mejch kámošů ! Takovýho týpka bych umiloval k smrti! :-)

plakát

Botoks (2017) 

Patrik staví příběh (příběhy) na místy až nechutně intesivních pohledech..porod mě fakt zaskočil.. humor je nahrazován hlubokými sondami do nitra takových obyčejných zachránců životů. Pokud je v tom deset procent pravdy, tak to mi tedy pochči kozy, a od teď no špitálu ani nepáchnu.

plakát

Boratův navázaný telefilm (2020) 

Přešlapuju na místě a nevím jak to pospat.. Takový to jednička Borat je super a tohle je divný se mi nechce psát. Tak to úplně není. Něco ve smyslu.. někomu došly prachy a tak vytočil todleto... snad je výstižnější, ale tak to taky úplně není. Je v tom pár fakt super vtipných kousků, víceméně uvařených z vody, táhne se to tak divně, že jsem ke konci usnul,... ale to je asi moje vina. Je to pokračování kultu, který stále dokola naráží samo do sebe.

plakát

Kobiety mafii 2 (2019) 

Chceš kladivo nebo vrtačku ? Některý hlášky jsou nezapomenutelný, brutall záběry parádní, je to mozaika všehochuti, která se naštěstí průběžně fajn spojuje. Jednička je asi lepší, každopádně Vega za hrst prdů opět zabodoval.

plakát

Ondine (2009) 

Do mé negativistické části nervové soustavy to narazilo asi po 20 min, čímžto jsem to vzdal, páč mě to těžce neba. Moje chyba. Sakrble.