Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (2 021)

plakát

Kompromat (2022) 

Divnej propracovanej ošklivej film, ve kterým se chvílema nálada dá krájet, je v tom dokonale vykreslená  atmoška vylízanýho ruska a a víc se mi o tom nechce psát. Špatný to celkově ovšem fakt není.

plakát

Air Force One (1997) 

Pecka. Ford jak má bejt, nevokoukatelný americký patriotismo našláplý akcí a hustotou.

plakát

Kovbojové a vetřelci (2011) 

Za mě dobrý, je to přesně na tý hranici jakože asi super film, kterej se mi ztrácí v mlze, nemusim ho už nikdy vidět a po chvíli vím kulový, vočemtojakože bylo. Zůstává ve mě jen takovej ten pocit, že je to přesně na tý hranici jakože asi super film, kterej se mi ztrácí v mlze, nemusim ho už nikdy vidět a po chvíli vím kulový, vočemtojakože bylo. Zůstává ve mě jen takovej ten pocit, že je to přesně na tý hranici jakože asi super film, kterej se mi ztrácí v mlze, nemusim ho už nikdy vidět a po chvíli vím kulový, vočemtojakože bylo. Zůstává ve mě jen takovej ten pocit, že je to přesně na tý hranici jakože asi super film, kterej se mi ztrácí v mlze, nemusim ho už nikdy vidět a po chvíli vím kulový, vočemtojakože bylo. Zůstává ve mě jen takovej ten pocit, že je to přesně na tý hranici jakože asi super film, kterej se mi ztrácí v mlze, nemusim ho už nikdy vidět a po chvíli vím kulový, vočemtojakože bylo. Zůstává ve mě jen takovej ten pocit, že je to přesně na tý hranici jakože asi super film, kterej se mi ztrácí v mlze, nemusim ho už nikdy vidět a po chvíli vím kulový, vočemtojakože bylo. Zůstává ve mě jen takovej ten pocit, že je to přesně na tý hranici jakože asi super film, kterej se mi ztrácí v mlze, nemusim ho už nikdy vidět a po chvíli vím kulový, vočemtojakože bylo. Zůstává ve mě jen takovej ten pocit, že je to přesně na tý hranici jakože asi super film, kterej se mi ztrácí v mlze, nemusim ho už nikdy vidět a po chvíli vím kulový, vočemtojakože bylo. Zůstává ve mě jen takovej ten pocit, že je to přesně na tý hranici jakože asi super film, kterej se mi ztrácí v mlze, nemusim ho už nikdy vidět a po chvíli vím kulový, vočemtojakože bylo. ... :-)

plakát

Luther: Pád z nebes (2023) 

Jakože náhodou semsklouz z fak velký zoufalosti po čase k Netflusu, a hnedle na poprvý se mi naskyt pohled na tvář tohoto podivně charismatickýho černouška, a tak nějak vod někud ho znám pocit, mě donutil Luthera prostě rozjet, že to nějak dopadne... Začátek typicky vo ničem, říkám si.. jenže po pár vteřinominutách mě to vcuclo, lehce se to stáčí kolem útěku z vězení a vzápětí to aspoň podle mýho rozjíždí pamparádní jízdu, plnou zvratů, plnou prima kulis skrz hnus Londýna, naplněnou adrenalinovým závodem kdoskoho, esli chytěj dřív poldové poldu, nebo polda úchyla. Náplň tohoto skwostu ční zejména v tom, že ač se průběžně může zdát, že divák uš ví wocogou, tak neví, hlavní magor je turbosráč, a Luther sympaťák na útěku, honící se za fakt nestydatě vraždícím vocasem. Asi si skoro myslím, že to prostě musíš vidět, a já si to s radostí líznu eště jednou.

plakát

Status: Naživu (2022) 

Will je totální gretén, kterej si nazaslouží ani hovno, natož manželku, kerou si nechá ukrást na poloprázdný benzince. Nic na tom nemění ta udejchaná honička skrz nepřízeň vosudu, kerou se nám Džérár snaží dokázat, že na to ještě má. Hovno hovno, slavný soude, jakož dostal-li se již za horizon událostí, neměl by se poflakovat v akční homosračce, rádoby narvanou testosteronovým výbuchem, ale někde v klidu by měl šeptat tisíc a jednu pohádku nadrbaný přičmoudlý Šeherezádě. To by mu asi už slušelo víc. Nicméně stopáž se dá lehce proležet, a ve výsledu to mou kůru nikterak nepoškodilo, takže klíďo čtyry hvězdy jo, páč v záplavě dnešní tuctovosti to vyčnívá aspoň natoliko, že sem vo to zakop, zdaunul to, sjel to a ještě sem se přinutil to trochu popsat. Howgh.

plakát

Terapie láskou (2012) 

Ou! Šak jů ! Co to kurwa jako bylo ? Děj ? Poučení ? Pocit, cokoliv jako co bych si mohl vodnýst ? Vše v tom chybí, je to bleskově zapomenutelný a přes to sem tomu musel ty tři koule dát. Proč ? Snad jen pro to, že sem to ve zdraví přežil ! :-)

plakát

Americký prezident (1995) 

Nejlepší americkej prezident. Asi proto že Dagles je prostě nejlepší.