Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Thriller

Oblíbené filmy (10)

John Wick

John Wick (2014)

Opravdu hezká pohádka o vyvražďování nebohých sovětských imigrantů. Na počátku byla láska, a poctivý mládenec, kterýžto pověsil své křehké řemeslo na hřeb, a jal se věnovat krásám života. Po krátké nemoci, láska odešla na věčnost, tudíž na scénu přihopsává psík, kterýžto jest též láska. Tento je však však vzápětí autorem příběhu též usmrcen, načež se dostává k akci konečně trochu akce, a John si rozmlátí podlahu asi jako ve sklepě nebo kde, tam je sklípek jak na brambory, leč místo kartoflí nachází melancholický představitel hlavní unylosti kufřík. Tento odemknut vydává své taje, v podobě megazajímavé munice. Bambitky si John nacpe do kalhot, leze ze sklepa, a po krátkém spánku, ho psík vylíže. Vylízaný John vyskakuje z pelechu a ...teď to konečně dostává koule, vystřílí a nakope do koulí a prdelí přesiláky v hojném počtu, kteří mu přišli rozmlátit ciferník. Po návštěvě a ukázkové práci USA police, dostává John hlad, objedná si večeři - zde se nachází chyba ve scénáři, patrně omylem místo Italského vozítka s pizzou přifrčí parta italskejch buzerantů, kteří si bez mrknutí ok, odvážej provrtaný těla. Nu a dále....režba, střelba, násílí, mrtě úmrtí, John zřejmě vysál lektvar nesmrtelnosti, páč provrtanej jak cedník, domrdanej, dokopanej, dopadanej... bleskově vyřeší nelegální imigraci asi osumdesáti osob. Nakonec nožíkovej zápas s hlavním Zlobíkem, John - Megahero se vloupává do zveráku, kde si jako trofej šlohne dalšího čokla a šlus. Takže tak.

Equalizer

Equalizer (2014)

John Wick v důchodu :-) Dědek je docela kliďas, tak si tak pije čajík, a čte patrně dějiny mučení. Když v tom se mu ne úplně trefí do života takový ty úplně špatný špatňáci, no a dědek, si tak jako nechce úplně rozhodit ten svůj klídek, no jo, ale co dělat, když divák v kině na to trochu čeká, páč divák viděl tu upoutávku, no tak dědek vylejzá ze svýho zaprděnýho kutlochu, a superdokonalounakládačkou vyřeší během chvilky všem těm mooooc špatnejm špatňákům všechny životní strasti.

Hancock

Hancock (2008)

Pohádka o trpaslíkovi s velkým srdcem, kterej se dokáže hustě nasrat, a změní se v obra s velkejma koulema :-)

Uprchlík

Uprchlík (1993)

No jo.. co dodat. I po letech se rád vracím k super duelu Ford- Lee Jones. Nikdy nepřestanu hloubat, kterej z těch kluků to hraje líp, a hlášky typu vymysli mi kafe a pěkně nadejchanou koblihu, u nás doma jedou dodnes. Super našláplej biják plnej pohody, zvratů,pro mě nezapomenutelná scéna kanálový honičky s následným skokem do hovnopádu, celkově je z toho cítit taková zvláštní atmoška strhující svým poklidnoakčním dějem. .Paráda, geniální dílo, ve své době nepřekonatelné, vřele odporúčam.

Železná srdce

Železná srdce (2014)

Ať si kdo chce co chce říká, pro mě jednoznačně nejlepší válěčňák kterej mě poslal ze zaprdněnýho biokanape přímo do plechový krabice kde jsem s prominutím sral strachem maggi v kostkách. Brad je miláček, kterej při osvobozování čehokoli zachraňuje prdele spolubojovníků a bez mrknutí očka se dokáže měnit z tvrdýho náčelníka ohnivý Fůrie, do estéta citlivě chránící křehkou dívčí duši uprostřed totálně bombama rozsračkovanýho města. Díky tomu, že má z prdele kliku třikrát zalomenou, ladně proplouvá nástrahami fašounskejch tygrů, až se doplazí na křižovatku smrti, kde nám se svejma kámošema předvede, kde se stala chyba, a jak pár správnejch chlapů elegantně pomydlí milion fašounů během několika prdelsvírajících minut v kinosále. Škoda jen, že mu dojdou náboje, protože jinak by se nepochybně prostřílel do dalšího pokračování tohohle aspoň pro mě dokonalýho válečnýho veledíla. Čest památce všem Wardaddyům. Pět hvězd.

Tropická bouře

Tropická bouře (2008)

A teď udělej krok vzad a strč si hlavu do prdele ... Dost dobrej film, jehož neskutečně hluchý místa brilantně převálcujou scény, při nichž mi smíchy vylétali střeva z prdele, omotávali se mi kolem krku já pak dusíce se, škrcen vlastními útrobami, poskakoval kolem televize a prosil o nášup. Naštěstí jsem přežil, a protlemil jsem až do závěrečnejch titulí. Přičemž rozhodně jsem nebyl rozhodnut, co si o tom mám vlastně myslet. No a na závěr jsem v tom našel Cruisíka, jenž zmaskován k nepoznání, přelstil mé bystré oko, a nechal mě celý film přemejšlet, co to za herce tak dokonale nabourává můj sebestřený pohled na humor. Díky.

Temné stíny

Temné stíny (2012)

Tak tohle komentovat nebudu. Nemůžu. Nemám na to objektivní názor..ten film mě dokonale dostal někam, kde jsem ještě nebyl a prdel to nebyla. Jako byla, ten film je neskutečná prdel. Tlemil jsem se , bavil, je to ujetý, dokonalý. Film kterej mě nakopnul a vrátil Depa do mýho hereckýho DEPA. Ne, fakt to nebudu hodnotit. Ještě bych to nějak posral a někoho odradil, to bych opravdu nechtěl. Snad to není film pro milovníky sladkých negroidních 50ticentáren, nebo přetrumbačených ťuťu ňuňu blonďatých píčovin já ho chci a on mě ne.. Dark Shadows je jinej. Je jinej, takovej jinej úplně, a ještě lepší je ho sledovat v origo znění.. Akurát tomu zas nebylo tak dobře rozumět... Oblíbená scéna ? Když ho vykopou a vyndaj z penálu, to je jeba že jem si to pouštěl pětkrátdokola jako jsem kdys dokola topil Termika a zhasínal mu voko, další super je, samo ta rádoby upírská píchanice v kanclu.. To bylo fakt nepřekonatelný. Ve filmu se dá rovněž postřehnout trocha napětí, drama, láska, upírnost, chamtivost, a ten barák...ten prostě chci. moc. Jo.. A vrah je zahradník.. :-)

Anna

Anna (2019)

No to je nářez ! Jako ta rubačka na začátku, jak Annu berou do klubu KGB a v tý nóbl hospodě vyvraždí půl ruskejch oškliváků i se samotným fujtjblíkem, .....to mě fakt dostalo! Bruslí kombinovanej s Termikem, líznutej Fandámem, s ledovým klidem null null síbn.. to to mě fakt poser, takovou kočku bych si vzal do boudy místo pitbull na ostrahu nočních příbytků. Začátek mě sic trochu mát, páč to hopsalo sem tam tak nějak pomateně, ale hned jsem se s tím dík mý znalosti a praxy srovnal, a pak sem jen na nekonečný vlně blaženosti, do toho ta dokonalá stará coura co Annu vede, a ten milostný trojúhelník mezi agenty,m je to tak celkově polaskaný, fak si s tim dal někdo asi práci, asi pan Besón měl zrovan dobrej den a vycákal ze sebe jen to nej.... NO na takovou Nikitu čekám už dvacet let, a nebudu nikterak přehánět, že mě ta pohádka udělala takovou radost, že ji s láskou a péčí zahrnuji okamžitě a střelhbyyytě do svý Toptenky. JES!

Atomic Blonde: Bez lítosti

Atomic Blonde: Bez lítosti (2017)

Aha! konečně film, kterej se nestydím doporučit, kterej má ambice si strčit Bonda do zadku, kde akce střídá akci, dobře se na to kouká, a super se v tom hledaj chyby.. viz nový káry v Berlíně 89.. Paráda, nesmrtelná Lorraine nám předvádí neskutečnej nářez, který v kombinaci s výbornou kamerou, prostřihy, časovým přeskakem, napětím a vůbec tím vším, dohromady to sedí jak prdel na hrnec, a už nemám čas za sebe loudit další ódy na radost, páč si to du šlehnout jiščo raz. ..Takže jsi se spojila s francouzskou agentkou ?? No.. doslova :-)

Ovládací panel
5 bodů