Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční

Recenze (317)

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Nejlepší Iron Man. Od ztroskotání v Tennesee jedna velká haluz😁👌 Jindy otravný dítě mi vůbec nevadilo, scéna v dodávce mě odrovnala. Downey perfektně zahrál. Takže za 4👌

plakát

Batman (1989) 

Michael Keaton je v civilu tak nebatmanovský, že by nikdo nečekal, že on Batman je. A to je právě super, a mně je i sympatický😉 Atmosféra dokonalá, Nicholson nemá chybu. Za mne nej Batman ever.

plakát

The Seventh Day (2021) 

Proč? Proč se musí točit takovéto srágory. Vcelku dobré obsazení, ale to je tak všechno. Napínavé ani trochu, spíš smát se mi chtělo. Někdo psal, co tam dělal Pearce, ale co tam, do psí řitě, dělal Lang😂?

plakát

Smrt ve tmě 2 (2021) 

Pět let jsem čekala, protože co si budeme...Stephen Lang se v hlavní roli něčeho kvalitnějšího moc nevidí, a dočkala jsem se. Neberu to jako sequel, spíš jako samostatnej film a musím říct, že na mě to funguje. Lang starší ale pořád ve formě (aktuálně prej kombinuje silový cvičení a jógu😉), holčině to na plátně taky jde. Chvílema vcelku pěkná řežba a to já ráda. Kdo máte rád tenhle žánr, budete spokojení. Sem tam nějakej pejsek...Jasně, že se mi líbila i jednička, ale ta oplodňovací linka mi vadila...Já mám ráda přímočarý slashery, takže u mě za 4*. No a nezapomeňte si počkat a mrknout na potitulkovou scénu😉

plakát

VFW (2019) 

Zdá se mi to, nebo je poslední dobou Stephen Lang v samejch filmech, kde na něj není vidět😂Občas jsem nějak nestíhala co se děje, jak tam byla tma...No ty krvavé scény, záseky do hlavy a litry krve už bylo trošku moc, ale kupodivu mě film vcelku bavil...jak se tu píše, nej z filmu byly hlášky starejch bardů za barem. A Lang to tradičně utáhnul skoro sám👌

plakát

Robin Hood: Král zbojníků (1991) 

Když by to hodnotil dnešní mladý člověk, tak tomu dá tak 1* ...no jenže já jsem devadesátkový dítě.-) Berte tenhle film jako zábavnou pohádku, a musíte si to užít. Rickmanův Šerif je tak úžasně slizkej a přitom vtipnej, že já mu pokaždý trochu i fandím. Morgan Freeman úžasnej se svým saracénským mečem, Costner no comment ...a krásná hudba. Prostě srdcovka, na kterou vždy ráda mrknu.

plakát

K2 vlastní cestou (2020) 

Komplexně ten příběh je super, neodsuzuju jí...že to dala i když má děti. Kupa těch, co jí za to nadává vlastně s těma děckama taky nejsou...a hlavně je to její věc. Co mě zklamalo, je ta režie...děs běs.

plakát

Walker, Texas Ranger (1993) (seriál) 

Prostě Amíci jsou jiní...uvědomte si to už, vy všichni, co dáváte odpady. Ten seriál má mít morální charakter hlavně pro USA děcka, tak si to uvědomte. U nás se díváme na Ordinace a Ulice v Americe na Norrise😂 To, že Chuck neumí hrát je sice pravda, nicméně za to, že natáčí v mém milovaném Dallasu dám 3.