Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Stážista (2015) 

Tento film předčil má očekávání a po delší době je to film který mě dokázal překvapit. Vlil do mě pozitivní energii hlavní postavy a zahřál u srdce. Nesmírně sympatický snímek si vysloužil plný počet hvězdiček a dala bych i více kdyby to šlo.

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

Film mě překvapil a zaujal hned na začátku, minimalne úsměvné hlášky a situace udrželi moji pozornost po celou dobu filmu až do závěru. Propracované dílko.

plakát

Mravenčí polepšovna (2006) 

Zpracování tématu hmyzí říše v kombinaci s poučením pro děti asi není jednoduché. Pokud to brali tvůrci jako výzvu pak ale příliš neuspěli. Můj dojem z filmu a co si odnáším, ohleduplnost k přírodě a hmyzu je správná. Ve výsledku jedna hvězda protože odpad mám pro horší případy ale jen o trochu.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Jedna hvězda je ode mě ještě spíš z milosti, nerada dávám odpad!, to zpracování snad ani nemohlo být horší, dělat si ze sebe srandu je jedna věc ale bejt kolosálně trapnej druhá. Mě teda nechutné scény a sprosté dementní vtípky, které by vymyslel páťák na školním záchodku do extáze nepřivedou. Je mi celkem líto času který jsem věnovala téhle frašce kde se ztrapňují i herci které jsem si celkem oblíbila. Doporučuji lidem s IQ pod 85 nebo vyhulům (pardon nikoho nechci urazit).

plakát

Dokaž to! (2008) 

U mě jsou to tři hlavně proto že mám slabost pro hudební (taneční) filmy. Jinak mi to příjde jaksi nedotáhnuté, opatrné nebo co. Nejde zrovna o strhující dílko každopádně, jako plus bych viděla závěr ve kterém autoři zbytečně neprotahovali finále a nenutili diváka sledovat 30 minut dramatického závěrečného tance kdy se vše stihne na poslední chvíli. Z tohoto filmu jsem jaksi na rozpacích, stavba vystoupení v tanečním klubu byla velmi zajmavá ale celkově děj trochu umíral. Prostě tenhle film asi jen pro příznivce hudebních filmů.

plakát

Kick-Ass (2010) 

Tenhle film mě opravdu překvapil, hlavně realistický pohled na věc, samozřejmě dobrý konec jako vždy ale v podstatně jiném stylu, opravdu dobré dílko které mě donutilo dívat se až do konce a udrželo mě v napjetí. A skutečně jsem si nebyla jista jak to dopadne což se mi stává málo kdy. hlavně proto ode mě čtyři hvězdy.-1 hvězda kvůli osobnímu vkusu který je ale suběktivní takže žádná křeč, fakt dobrý film.

plakát

Velká šestka (2014) 

Na animovaný sc-fárny moc nejsem ale tohle bylo supr. Ten rozkošnej Bymax mě dostal. Originální nápad, příjemné zpracování, ideální pro nudné odpoledne nebo večer když je v Tv zase "h***o".

plakát

Podoby lásky (1998) 

Nebýt poslední půlhodiny film bych příliš neocenila ale finish to celé sjednotil a dal tomu šmrnc. Jinak doporučila bych na zamyšlení. Já konkrétně jsem si vybrala hned na začátku dojici které jsem fandila ale i ostatní části příběhu byly fajn. Nedoporučuji těm co jsou na ty typické romantické slaďáky protože ačkoli je film romantický, není to typická milostná šaráda s předvídatelným dějem.

plakát

Mary a Max (2009) 

Na tenhle film/animák jsem se podívala nedávno a byla jsem dost zklamaná. Vzhledem k tomu že jsem věrný fanda všech tradičních ale i netradičních animáků, těšila jsem se že jsem objevila něco nového co bude možná ve stylu Tima Burtona nebo podobné. Ale bohužel tento film se jeho tvorbě ani zdaleka nepodobal. Téma filmu mi absolutně nesedlo stejně tak v průběhu děje jsem byla spíše otrávená, možná skoro deprimovaná. Ani černobílé ladění na dojmu moc nepřidalo. Můžu celkem říct že dobu kterou jsem věnovala filmu považuju za zbytečnou. A dle mého názoru si toto dílko nálepku Komedie nezaslouží, protože ironický humor který je tu použit mě ani jednou nerozesmál.