Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (21)

plakát

Infiltrace: Obchod s nadějí (2021) (TV film) 

Z kinematografickýho hlediska by se daly najít nějaký chyby, ale ze společenskýho a jaksi etickýho je super, že se pro to někdo odvážil a snad nějak týhle problematice přispěl :)

plakát

Win It All (2017) 

Celkově to je takový suchý, neosobní snad až i umělý. Na film s tématikou gamblingu to znatelně strádá napětí, tady to působí tak nějak konstruovaně a očekávaně. Nicméně občas je to vtipný a lepší než drátem do oka.)

plakát

Chůva na zabití: Krvavá královna (2020) 

Slátanina slátanin, byl jsem zmatenej jak Travolta v Pulp Fiction. Věřil jsem, že jsem sjetej, anebo to je prostě neskutečná blbost... Po pár hodinách vyšlo najevo, že druhá skutečnost jest skutečností :).

plakát

Stánek s polibky 2 (2020) 

Ale dejme tomu, když pijete pokaždý, když je to cringe, je to i sranda 🙃

plakát

COOL Esport (2017) (pořad) 

Beze srandy, i ten týpek z google překladače by do četby recenzí dál víc emocí.

plakát

Bratrstvo neohrožených (2001) (seriál) 

Klenot kinematografie. Deset dílů, padesát hvězd. Každý díl několikrát předčil Zachraňte vojína Ryana po všech stránkách, jestli se to dá vůbec srovnávat.

plakát

Už je tady zas (2015) 

Tento snímek krásně ukázal, jak lidé jsou stále tupé a lehce zmanipulovatelné ovce, a vlastně tak nějak i otevírá oči. Hitler opravdu vepsal všechny svoje názory, postoje, program do Mein Kampfu, a lidé ho stejně následovali a zvolili si ho. To je jednoduše tím, že lidi vidí jen to, co jim je určeno, aby viděli a nesnaží se vidět, co je za plátnem pro ně vytvořeného obrazu. Bohužel.. V tomhle to otevřelo oči mně. Film je dobrou komedií, ale já osobně, když jsem si nějak začal uvědomovat opravdu hlubokej smysl a myšlenku filmu, tak už to pro mě nebyla komedie, i když jsem si byl vědom, že je to vtipný. Film je neskutečně podceňován, pravděpodobně (doufám) nechápavostí lidí.

plakát

BLate Night Show (2018) (pořad) 

Snaha našeho milovaného Tukana přinést české kinematografii něco atypického, zajímavého, poučného a zábavného. No, daří si to celkem dobře, ale nic extra neočekávejte. 7/10

Ovládací panel
2 body