Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (419)

plakát

Jízda (1994) 

Tento film jsem dlouho odkládala, protože nemám ráda Buty. Ale pak jsem si řekla, že mám ráda Svěráka a tak jsem do toho šla. Ale dopadlo to přesně tak, jak jsem čekala. Tím, že se mi nelíbil hlavní hrdina a hudba, tak film dost utrpěl. Možná s jinými herci..možná v jiné době...Určitě jsem však ocenila některé scény, jako auto v trávě, koupání v rybníce...ale celkový dojem nic moc. Znám hodně road muvie, ale tahle je zdaleka nejhorší.

plakát

Janie Jones (2010) 

Je to takové nějaké utahané, jako sled různých ( pěkných a zajímavých ) momentů, které samy o sobě byly natočeny precizně a bez chyby, ale tak nějak nedrží pohromadě. Příběh je zajímavý, dojemný a Abigail exceluje, zvlášť v těch emotivně laděných scénách. A hudba je nadprůměrná. Takže stojí za to vidět-

plakát

Dálniční hlídka (2019) 

Kevin Costner a Woody Harrelson,jak je neznáme. Staří páprdové, kteří ještě pořád mají co říct. Nevím, jak dalece se film zakládá na pravdě, ale rozhodně jsem se u něj nenudila a konečně někdo ukázal Bonnie a Clydea z jiné stránky než zamilovaný párek zločinců. Kevin mě příjemně překvapil budu se těšit na další jeho filmy. Není tam žádné nudné místo a ačkoliv to není přímo akční film, tak děj plyne svým tempem a je na co se dívat.

plakát

Poslední karta (2015) (TV film) 

Mám ráda komisaře Moulina a těšila jsem se na film ve stejném duchu. Ale měly mě varovat už poslední díly, kdy Yves viditelně zvolnil tempo a hodně to ubralo na výsledném dojmu. Poslední díly, kterí stály za to, byly natočena v roce 2001. Pak už to šlo z kopce. No co se dá dělat. Role prefekta, se kterým se tak vždycky hádal za mlada když stál na straně vyšetřovatele, mu vůbec nesedla. Možná to bylo tím, že už ho nemohl dabovat pan Moravec. Každopádně mě tímto filmem zklamal, Možná se příliš držel pravdy, možná už zestárl, faktem ale zůstává, že tomu chyběla akce . Bylo to takové mdlé a vleklo se to k uzoufání. Možná by mu líp sedla role Philippa Torretona.

plakát

Sekretariat: Příběh šampiona (2010) 

Secretariat byl fenomenální kůň a já jsem si přála, aby ten film točil fenomenální režisér. Ale takoví režiséři se většinou nezajímají o příběhy koní. A tak to dopadlo, jak se dalo čekat. Příběh je natočen s hollywoodským kořením a i když je ozvláštněn rolí Johna Malkoviche, nemá vlastně co nabídnout kromě toho, co už všichni dostihoví fanoušci znají. A koho koně nezajímají, toho bude sotva zajímat tento film. I tak je to hezká podívaná a nezapomenutelný okamžik jeho vítězství v Bekmont Stakes dostal nový rozměr.

plakát

Aberdeen (2000) 

Můj oblíbený Stellan opět nezklamal. Jeho podání alkoholika bylo tak přesvědčivé, že ho podezřívám z jeho vlastních zkušeností. Já je tedy mám...Je to velmi silný příběh, který je mistrovsky natočen i nasnímám kamerou. Hlavní hrdinka mi byla velmi sympatická a od chvíle, kdy seřvala tu paní na letišti, se mi líbila ještě víc Pro mě nejkrásnělší scéna byla jezero a sobi.. Jediný malý zádrhel byl v tom, že člověk tak nějak tuší, k jakému to spěje konci. Ale i tak je to 4 a1/2 hvězdy.

plakát

V síti (2020) 

Byla jsem zvědavá kdo vlastně ti predátoři jsou a tak jsem šla do kina. Upřímně nejlepší z celého filmu byl začátek, ten obrázek malé holčičky držící v ruce mobil a spěchající za maminkou s kočárkem mi asi uvízne v paměti na hodně dlouho. Z kina jsem odcházela zhnusená, co všechno je možné a protože mám 14 letou dceru, tak se mi v hlavě honí myšlenky na to, jestli i na ni to někdo zkoušel. Protože nemám ani Facebook ani žádnou jinou síť, tak si to vlastně ani neumím představit.a je pravda, že při některých scénách mi bylo na blití. Jako výstraha je to moc dobré a taky to možná rozvíří usazené internetové vody . Takže chválím režiséry už jen za ten odvážný nápad. A má idealistická naivní duše je přesvědčena, že viníci budou potrestáni.

plakát

Kašlu na lásku (2003) 

Nevím, jestli záměr usadit film do roku 1962 měl taky poukazovat na film That touch of mink, který byl v tom roce natočen. Pravdou je, že hodně scén ten film připomíná, a taky obsazením se mu dost podobá ( role Davida Hyda , uhlazené způsoby Ewana, pitvořící se Renée ), i když děj je trochu pozměněn. Faktem ale zůstává, že i když Kouzlo norkové kožešiny nepatří k nejlepším Caryho filmům, pořád ještě úplně hravě strčí do kapsy tento komediální paskvil.

plakát

Doufám, že příště umřeš :-) (2018) 

Vynikající příběh , který se mohl stát kdykoliv a kdekoliv. Místy mě mrazilo v zádech, místy jsem obdivovala bravurní režii, ale celkový dojem neskutečý. Velmi lituji dnešní generaci puberťáků, pro které je podle mě život on-line důležitější než cokoliv jiného.

plakát

Děkuji, živote (1991) odpad!

S tímhle filmem jsem se prostě minula. Nepochopila jsem, co to bylo ...jen mě mrzelo, že tam hráli můj oblíbený Yves a Charlotte