Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (419)

plakát

Zrádce mezi námi (2016) 

Teda ne že bych byla fanda politických thrillerů, dívala jsem se na to kvůli Stellanovi, ale pevně doufám, že si příště rozmyslí v čem bude hrát. Tento film mě zklamal tím, jak se dal předvídat a jak se pomalu táhl, snad aby autoři hráli na psychologii postav ? No moc se jim to nepovedlo. Nejhorší na tom je, že nejlepších pár minut filmu bylo na samém začátku. pak už nebylo k vidění nic zajímavějšího.

plakát

Carrie (1952) 

Škoda že už se dnes netočí takové filmy...romantika, ale nakonec bez příkras a bez happy endu. Nádherný příběh lásky, který se může odehrát v kterékoli době. Zamilovanost se všemi důsledky, před kterými se nedá utéct. Dojem mi trochu kazil Laurence, který nepatří mezi mé oblíbence.

plakát

Bravados (1958) 

Docela netypický western a netypický hrdina v podání Gregoryho. Důraz je spíš na psychologii postav než na střílení a i když se vám zdá, že víte, kam film směřuje, režisér vás přesvědčí o opaku. Jiřího Voskovce bych určitě nepoznala, protože anglicky jsem ho ještě mluvit neslyšela ...a Gegorymu jsem to zabíjení nevěřila, nějak se mi na to nehodí...mám ho nejradši v Prázdninách v Římě..

plakát

Minuta po minutě (2019) 

Bože prosím dej Brucovi pořádnou roli ať neskončí takhle. Já se snad začnu modlit aby si líp vybíral scénáře !

plakát

Můj soused zabiják (2000) 

Trochu černá komedie, občas přitažená za vlasy, ale pokud od toho nic nečekáte, bude se vám to líbit. Můj oblíbený Bruce sice nepředvádí nic neobvyklého, ale i v téhle roli má své momenty...I whould hate to kill you more then mayones on hamburger and you know how I hate mayones on hamburger ! Myslím, že za hvězdu tady je spíš půvabná asistentka zubaře než kdokoli jiný. A klidně jí mohli dát víc prostoru, ...a samozřejmě Matthew..sladký, naivní a vtipný. Bruce bohužel až třetí ( sorry ).

plakát

Ledová archa (2013) 

Po shlédnutí Parazita jsem zkusila i jiné filmy jeho tvůrce, ale to jsem šlápla vedle. Velmi nepovedený film, možná to bylo koprodukcí, možná taky tím, že nemám ráda sience fiction. Každopádně hodné ujetý závěr...děti pracující místo nějaké součástky ? Hlavní hrdina je jediný, kdo drží film jakž takž dohromady, jinak by se pravděpodobně rozpadl na jednotlivé sněhové vločky.

plakát

Kincsem - sázka na pomstu (2017) 

Viděla jsem spoustu filmů o koních, a tento je zdaleka nejslabší. Jednak se vůbec nedržel historie ( snad jen jméno majitele a to že Kincsem musela mít u sebe vždycky kočku ) a taky hodně pokulhával v prostředí dostihů. Koho proboha napadla taková pitomost, že dali do filmu startovací boxy ? Ty se začaly používat kolem roku 1940. A zbít svého vlastního koně za to, že vyhrál, to udělá jenom pitomec a to hrabě Blaskovich určitě nebyl... Když si odmyslím všechny důležité věci, moc toho nezbude. Romantika, výpravné scény, sympatičtí hrdinové. Pohádka opravdu pro hodně nenáročného diváka.

plakát

Na plný pecky (1995) 

Výborná komedie s výbornými herci a náramnou atmosférou! Občas působí jako situační komedie, ale hudební čísla ji ozvláštňují a rozhodně si nezaslouží zapadnout mezi tisíce ostatních. Určitě se ráda někdy znovu podívám na tu různorodou bandu zaměstnanců hudebního obchodu, kdy každý má svůj malý příběh a spolu tvoří prazvláštní , ale fungující tým.

plakát

Umění tančit v dešti (2019) 

Nikdy jsem neměla moc ráda polidšťování zvířat a obzvlášť psů. I když Beethoven mi připadal jako vykonstruovaný přesně na city diváka, nikdy jsem nepohrdla dalšími filmy se psími hrdiny. Ale když se roztrhl pytel se všemi retrívry, už jsem toho měla tak akorát dost. Moje zlatá Lassie a ubohý Hačikó asi vždycky zůstanou na velkém piedestalu, ale nakonec jsem se na ně stejně postupně dívala a většinou se mi líbily. Nemůžu si prostě pomoct. Psy miluju a tak tvůrcům prominu ledacos. Tento film si pohrál opět s mými city a Enzo byl neskutečný sympaťák. Konec byl trošku přitažený za vlasy, ale proč ne, zajímavý nápad.

plakát

Ryba jménem Wanda (1988) 

To je mi ale povedená partička lupičů...film nemá ani jedno hluché místo, vše do sebe zapadá a pokud máte právě náladu na komedii, běžte se nejdřív vyčůrat, protože je to pecka od začátku až do konce. Nevím, jak to John Cleese dělá, ale i když je zpočátku nenápadný až ušlápnutý, nakonec slíže všechnu smetanu !