Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (6)

plakát

Křížová palba (2016) 

Nejvetší blbost co jsem zatím tenhle rok viděl. Banda idiotů na sebe střílí celou dobu. No a o tom je vlastně celý film, občas zazní vtipná hláška, ale jinak je to jen střílení a střílení....nuda.

plakát

Pátá vlna (2016) 

Tento film se mi hodně líbil. Hlavní herečka byla dobře zvolená. Už v Kick-Ass se mi zalíbila. Mimozemšťané infikují mozek člověka a mohou ho ovládat. Film začíná krátkou scénou a poté hlavní postava vypráví svůj příběh a vysvětluje co se to stalo s planetou. Konečný zvrat v přiběhu jsem trošku čekal, ale nakonec jsem byl spokojen. Herecké obsazení si myslím, že je dobré. Kdo má rád sci-fi a herečku z Kick-Ass tak tomu se tento film bude líbit :) Doporučuju !

plakát

Šéfík internetu (2016) (pořad) 

Šéfík internetu je součástí pořadu Hrajeme s Alim, teď vlastně už Aliho parťáci. Ondra je známej z Partičky, Karel alias FattyPillow je známej streamer a Aliho už všichni znáte. Neříkám, že je to pecka, ale ty videa co tam ty lidi posílají jsou někdy docela dobrý :D

plakát

Ještě rychlejší a zběsilejší (2015) 

Tenhle film mě opravdu překvapil. Když jsem zjistil, že existuje parodie na Rychle a Zběsile tak jsem byl strašně zvědavej jak to udělaj, protože těch dílů už je 7. Nakonec ten film byl výbornej, hodně jsem se zasmál. Nejlepší scéna byla s tím černochem, který parodoval The Rocka.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Pěknej film. Rozhodně doporučuji. Hlavní postavy byly úchvátné. Dějový zvrat byl taky peckový :D Byl jsem na tom v kině a viděl jsem to dokonce ve 3D (super). Musíte vidět :)

plakát

22 Jump Street (2014) 

Nejlepší komedie za poslední dobu. Rozhodně musíte vidět, pokud ste viděli první díl tak tenhle musíte vidět taky :D