Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (230)

plakát

Hlava Medúzy - Kalich hořkosti (2021) (epizoda) 

Konec tomu dal korunu.Hlavně že hledaný Karinin bratr zmizí a ona se na to dívá.No krev přece není voda!!!

plakát

Hlava Medúzy - Královny krásy (2021) (epizoda) 

Katastrofa,záchranáři zavedli postižené do úst hadičku a pusa byla celá polepená od zvratků.Naložili děvče do sanitky a tak ji odváželi.Nikoho to netrklo,že je to hrůza.Je pravda ,jak již někdo tady poznamenal--Jiří Dvořák se stále usmívá a to nemá důvod.Díl byl slabý.

plakát

Ceny české filmové kritiky 2020 (2021) (pořad) 

Bylo to tak ubohé,moderátoři byli trapní.Také technika pokulhávala,co ten mikrofon!!!!Uritě se budou po zhlédnutí svého výkonu všichni stydět...

plakát

Kukačky - Epizoda 4 (2021) (epizoda) 

Sabina Remundová a David Novotný hrají rodiče opravdu přesvědčivě,hlavně z S.Remundové sálá hrůza ,beznaděj.. jak to bude dál.?.Druhá dvojice rodičů (M.Dancingerová a M.Adamczyk)mě vůbec nesedí.

plakát

Oslněni sluncem (2015) 

Po půlhodině jsem to vzdala.Přítel Harry-Ralph Fiennes-byl tak střelenej ,že bych ho určitě vyprovodila ven.Nevydržela jsem to ,možná jsem neměla svůj den na takový film.Hodnocení není závratné,tak nemám výčitky.

plakát

Srdce na správném místě (2017) (TV film) 

Vánoční příběh byl moc naivní a až neskutečný.Ke konci se to už dalo těžko vydržet.

plakát

Casting na lásku (2020) 

No viděla jsem daleko horší slátaniny a nebyly tak špatně hodnocené jako tento film.Možná měl film kliku ,že mě zrovna sedl.Pobavil a dokonce jsem se párkrát zasmála.

plakát

O vánoční hvězdě (2020) (TV film) 

Bylo to velké překvapení.Pěkná pohádka s něžným námětem ,bez facek a násilí..Očekávala jsem další štědrovečerní hrůzu,která se pro mne nekonala,byla jsem spokojená.