Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (229)

plakát

Too Hot to Handle (2020) (pořad) 

Hrozně strašná reality se strašně hloupejma lidma. Takže mě to baví jako máloco. GP jak vyšitý.

plakát

Všechny velké a malé bytosti (2020) (seriál) 

Selanka. Nejde to jinak napsat. Všechny hlavní postavy jsou šablonovité a předvídavé a hlavní hrdina má většinu času v zadku nějakýho zvířete. Navíc jsou všichni hodní a největší "zloduchové" jsou rodiče Jamese. Ale funguje to vše díky skvělému castingu.

plakát

Duna (1984) 

Některé filmy stárnou rychleji, některé pomaleji, Lynchova Duna je bohužel z toho prvního ranku. V dnešní době je už Duna těžko koukatelná a poslední hodina stříhá a přeskakuje, že člověka bolí oči a mozek. Hodnocení 177minutové verze.

plakát

iZombie (2015) (seriál) 

Hodnocení pilotu: Hodně černohumorné, jí se tu mozky s nudlema a tak:). Asi první seriál od CW, který bych doporučil. Uvidíme, co další díly. 70%.

plakát

Tým Škorpion (2014) (seriál) 

Hodnocení pilotu: 4 "mentalisti" z různejch oborů zachraňují svět nebo přinejmenším USA. PIlot je zábavnej, mentalista zrušenej, jako oddychovka se to jeví ideálně. 60%.

plakát

Flash (2014) (seriál) 

Hodnocení pilotu: Je to hloupý, dětinský, předvídatelný, postavy vypadají jakoby se chystali právě fotit fotku na obálku módního časáku, ale přesto je to ješte koukatelný hlavně díky Flashovi a jeho crew, výjimečně povedenej cast od CW. 50%.

plakát

Selfie (2014) (seriál) 

Hodnocení pilotu: Zaplatpánbůh stárnu a pro tuhle nesympatickou krávu nemám pochopení. To, že podobní lidi existujou, bohužel vím a snažím se to vytěsnit. Rozhodně by se ale nikdy nemohlo stát, že by přestala být nesympatickou krávou a stala se člověkem, o čemž se nás asi tvůrci budou snažit přesvědčit. 30%.

plakát

Paní ministryně (2014) (seriál) 

Hodnocení pilotu: bezkrevný, bezpohlavní, bez drajvu...V době Homelandu nebo House of Cards nemůže tenhle slabej odvar nikoho zaujmout. 50%

plakát

Národ Z (2014) (seriál) 

Hodnocení pilotu: Zombíci frčí, ale tyhleti, doufám, odfrčí z televizních obrazovek velmi brzo. SyFy se snaží svézt na vlně Walking Dead a vůbec se jí to nepovedlo. 30%.

plakát

Pozůstalí (2014) (seriál) 

Hodnocení pilotu: Z prvního dílu těžko usuzovat, co bude dál, ale Leftovers jsou určitě víc než jen psychologický Ztraceni, jak by se mohlo z popisu zdát. Nejsou tu žádný superhrdinové a vědci, kteří na to všechno přijdou (teda zatím...), ale jen lidi, kteří se musí vyrovnat se svojí ztrátou. Jen kdyby tam furt nehrála ta tklivá hudba, z tý mi bylo na nic. 60%.