Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Horor

Recenze (934)

plakát

Malina (1991) odpad!

Naprosto nekoukatelná zhovadilost, co nemá hlavu ani patu a která svoji prázdnotu a impotenci maskuje rádoby  uměleckou manýrou. Filmoví artistní snobští intouši možná budou slintat blahem. Já ne. Jo v devadesátkách byl tenhle typ bizáru in - trochu mi to připomělo vzdáleně, český Cabanovic pokus o dekadentní filmový art Don Gio z téže doby.

plakát

Dannyho parťáci (2001) 

Když pominu, že je to celé úplný nereálný nesmysl, jako třeba že tam nechali hromadu otisků prstů, takže by je jako povětšinou lidi s rejstříkem brzo vyhmátli, větší problém je fakt, že je to celé zdlouhavá nuda a Klouny pro mě fakt není sympaťák... Jo a taky mi asi začínají lézt na nervy filmy, co se nás snaží přesvědčit, že gaunerové, mafiáni a zloději jsou cool...

plakát

Jerry Maguire (1996) odpad!

Cruise ve své jednoznačně nejslizštější podobě, Renča si jede svou klasickou tuctovku ala Jonsonová, kterou podle mě i opravdu je, Kuba je naprosto nesnesitelnej a z toho malýho ňuňu brejlouna se mi místy až navalovalo...brrrr nikdy víc! Esence toho nejodpornějšího, co se dalo nacpat do americké romantické komedie.

plakát

Stav ztroskotání (1983) 

"Šmírovat cigošku? Vomrknem jakýho má čerta...."  Ehm... jakoby tahle hláška chtěla předznamenat   Yvettčinu budoucí životní roli   :§))

plakát

Greta - osamělá žena (2018) 

Inu když jsem zaregistroval nedávno tento film a zjistil, že tu má moje milovaná Isabelle hrát svoji další psychopatku a režírovat to Jordan, zaplesalo mi mé zvrhlé srdéčko radostí. Bohužel z výsledku jsem nadšený pomálu. Chloe nám vyrostla od 3:15 z rostomilé hororové holčičky ve velkou nehrabanou a nudou šedivou myš, na kterou mě vůbec nebavilo koukat. Fakt, že se tu většinu filmu chová jako naivní blbá kráva tomu taky moc nepřidalo. Isabelle je v 65 pořád dáma a skvělá herečka, bohužel pro ni i pro nás nemá co hrát, protože scénář není žádné veledílo. Ač námět zněl velmi zajímavě. A třetí problém je fakt, že Neil Jordan krom Hry na pláč pro mě osobně už nenatočil nic světoborného. Považoval jsem ho po Hře za skvělého režiséra, leč po shlédnuté tohoto asi šestého filmu od něj si musím bohužel přiznat, že Hra byla takový nějaký malý zázrak, štěstí, čert ví. Objektivně vzato bych dal i za 3*, ale tenhle film, mě prostě vlastně vůbec nebavil. PS: A pan Rea v každém Jordanově filmu mi už taky trochu leze na nervy.

plakát

Ondine (2009) 

Mám pocit, že nejlíp tam hrála ta malá - ukradla dospělým film úplně pro sebe. Škoda, že už se v ničem dalším neobjevila...

plakát

Zastav a nepřežiješ (2006) odpad!

Neskutečně bizarní, pitomá megakundovina. Horší než Meg 2! Netuším na čem si tihle dva pošukové co tohle veledílo stvořili jedou, ale bude to asi silnej materiálek...

plakát

Našim láskám (1983) odpad!

Moje oblíbená krásná Sandrine byla už tady skvělá herečka, leč pan režisér a scénárista v jedné osobě je bohužel totální kokot. Vůbec netuším co chtěl tímhle kouskem říct. Podivná rodinka hysterických mimoidů, kteří se neustále fackují a vedou idiocké řeči o ničem, prostřihávané podivnými vztahy - nevztahy hlavní hrdinky, kde se vedou další idiotské řeči o ničem. A celé to nemá hlavu ani patu. Myslím, že od tohoto režiséra už nechci nikdy nic dalšího vidět.

plakát

Třetí princ (1982) 

Tvá dcera je možná ještě krásnější (kupče). To není moje dcera - mohl sis ji koupit za dukáty, které jsi mi da...ale chtěl jsi radu. A to říkáš, že jsem zmoudřel?  :-))  Jinak asi jediný film, kde Bartoška, ač hraje jednu z hlavních rolí neřekne ani slovo... A opravdu by mě zajímalo koho že tu měla hrát Yvettka Kornovic - já ji teda nikde nezaznamenal, ani v titulcích filmu není uvedena.

plakát

Záhada hlavolamu - Epizoda 9 (1969) (epizoda) 

Škoda jen toho Dušínovského stupidního gesta, když drželi ježka konečně v ruce - stačilo si ho na pár minut půjčit a třeba i před Širokem ježka vyndat a vynález zachránit - myslím, že by na tom nebylo vůbec nic nečestného a Široko by jim to určitě vodpustil  ;-) no ale to by se pa příběh vyvíjel trochu jinak už... PS: ale ono to koukám v knížce bylo úplně jinak!