Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (956)

plakát

Dycky Sunderland - Série 3 (2024) (série) 

Trochu slabsi nez prechozi dve serie, ale posledni dil to zachranil. Sunderland til I die. Sam velky fanousek, mam pro takove lidi slabost. Je dobre videt, jak fanousci na ostrovech fotbalem ziji. Napr. v Anglii jsou navstevy i ve 4. lize (Legue Two) daleko vetsi nez u nas. V tomto ohledu jsou na ostrovech o nekolik radu napred. Lze udelat dokument o kazdem klubu z 1-4. ligy v Anglii a stalo by to za to.

plakát

Fallout (2024) (seriál) 

Neznam predlohu, ale serial se hodne povedl. Spravny mix srandy, nasili a pribehu. Walton Goggins hlaskuje ostosest. Doufam, ze ve 2.serii se jeste vic bude tlacit na pilu. Rozjezd serialu je paradni.

plakát

Kryptotunel (2024) 

Ray Trapani je podvonik a tom zadna, ale ze ma az takovy stesti, tomu se nechce verit. Holt nekteri maji kliku. Zivot je spletity.

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

Tak jeden z nejlepsich serialu roku 2024. Kdyz se chce, tak se da natocit vyborny serial i v Cesku s malo znamymi herci. Jen doufam, ze druha serie bude stejne dobra.

plakát

Sugar - Všichni ti lidé a místa (2024) (epizoda) 

Povedeny rozjezd serialu o soukromym ocku Sugarovi a jeho patrani po vnucce jednoho hollywoodskyho producenta a jeho povedene rodince.

plakát

Temný případ - Part 3 (2024) (epizoda) 

Z Temneho pripadu se staly Velmi krehke vztahy. Je to fakt bida, prestavam to sledovat, pry 4. cast je jeste horsi. Issa Lopez natocila tezkej pruser.

plakát

Tokyo Vice - Season 2 (2024) (série) 

Hodne povedena kriminalka z prostredi Jakuzy. Druha serie stejne kvalitni jako ta prvni. Pekne zakonceni serialu.

plakát

Air: Zrození legendy (2023) 

Hodne povedeny film od dua Affleck-Damon. Je videt, ze tato autorska dvojka filmy opravdu umi. Vypiplanej scenar, perfektni rezie, skvely feeling 80. let a velmi dobry soundtrack. Je asi dilem nahody, ze se ve stejny cas objevily velmi dobre filmy Air, Tetris a Pinball: The Man Who Saved The Game.

plakát

Beckham (2023) (seriál) 

Vyborny sportovni dokument o Beckhamovi z dilny Netflixu. Dal jsem to na jeden zatah.