Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Komedie

Recenze (459)

plakát

Behind the Trees (2019) 

Co si budeme povídat, holt já a moje úchylka na filmy v černých číslech, se opět projevila a tak tady na rozdíl od ostatních nebudu tolik píčovat, jaká to byla kokotina. Takže pokud nejsi oVčan a filmy sleduješ dle sebe a ne dle hovnocení ostatních, třeba sám zjistíš, co že se to skrejvá za stromama. Osobně bych řekla, že se tam skrejvá železná kadibudka, kam se strkaj démonem posedlí fakani, dokud se z toho všeho neposerou. Indičtí exorcisti stojej, dle všeho, za vyliž prdel a tak holt mávání pomlázkou démona nevyžene, ale železná latrína ho spolehlivě pohlídá. Jenže kde se vzali, tu se vzali, naši hrdinové - poameričtěnej ind, co se vrací do země svých předků, spolu se svojí ryze émerickou nabíječkou. Všechno by bylo v klidu, kdyby mu kejvla na žádost o nohu, buddhožel holka ho nechala klečet jak zvadlýho kokota, čímž se po odmítnutí i na chvíli stal, díky tomu zabloudili cestou zpátky na hotel (hlavně, že na to místo chodil kdysi furt a najednou netrefí za světla zpátky), nožky je dovedly až k probíhajícímu exorcismu kterej, jak sem už psala, dopadl kolosálně na píču, a jako bonus tu malou posedlou indianu z tý plechárny vytáhli. Na průser je tak hnedle zaděláno a jestli čekaj, že jim místní za dobrej skutek poděkujou, tak to je dřív spíš půjdou vzít, lehce nasraní, mačetou. Každopádně pohoda film, akorát ten ind byl lehce debil. Jak sem psala vejš - Zabloudí za světla na místě co zná a jako bonus neví, proč nosej indové masky s ksichtem na temeni. Já v Indii nikdy nebyla, inda v rodině nemám a vím to od první třídy. A to tenhle "inženýr" tam kdysi bydlel. No prostě retard, divím se, že nezapomněl rodnou řeč. Jo a ta malá posedlina byla strašidelná asi jako já bez mejkapu.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Tak sem po 3/4 roce konečně dostala náladu zjistit, co se to tenkrát v Hul-Mi-Údu vlastně dělo. No a zjistila sem, že se tam dělo z drtivý části úplný hovno. Kde začít? Jako skorolesba začnu Hárlej Kvýnovou, která tady nemá absolutně co hrát, jelikož jediný co dělá je, že se infantilně směje na všechny strany a chodí sama na sebe do kina, což chápu, taky na sebe chodím do kina. Pak tu máme Lea, kterej hraje dobře, ale hraje uplakanou kundu co má asi permanentně krámy, jinak nevim proč je pořád tak přecitlivělej se sklonem brečet kvůli každý píčovině. Famózní Jullia Butters, ze který bude za pár let kolosální mrdna, dostalo trochu prostoru a využila ho skvěle, stejně jako švihlá hípísačka Margareth Qualley. Jenže to vše je na 161 minut žalostně málo a nebýt Brada Pitta, tak sem měla problém to vůbec dokoukat. Každopádně jeho postava je z těch, co se ve filmu objevují furt, jako jediná v pohodě a drtivou většinu povedených scén, co ve filmu jsou, má na svědomí právě Brad, ať už je to scéna na ranči Charlieho "rodinky", škádlení s Margaret, vybíjená na konci, perfektně vycvičenej hafan či scéna s Brucem Lee, kde sem se smíchy skutálela z gauče a i když sem rákoska, tak .... píííčo, to nemělo chybu, jak s ním jebnul o ty dveře. Na druhou stranu chápu, že dcera Bruce Leeho byla z této scény nasraná, taky bych nebyla nadšená kdyby mi z táty udělali ve filmu debila. Každopádně i když Brad je zde skutečně oscarovej a sošku si zasloužil, film jako takovej se občas táhnul až neúnosně, brutality je povážlivě málo a celkově to Tarantýno tak trochu dojebal a těch 10 oscarovejch nominací nepochopím ani za Buddhu. Ale Brad právem a konečně se dočkal, pyčo!

plakát

Amsusalin (2018) 

Ten vrahoun byl luxusní zmrd :-D Nádherná ukázka toho, jak jedná a funguje narušený, duševně chorý, bezcitný hovado, který člověku dá, za značkový spodky, pár drobnejch a kůl brejle, indicie k jím spáchaným vraždám, který člověka dovedou maximálně tak do prdele. Nebo ne? Každopádně herecký výron Ji-hoon Joa byl famózní a vést vyšetřování já, nejdéle při druhém sezení bych mu třískala palicí o stůl. Ano, sem totiž extrémní cholerik, výbušná jak islámskej radikál a jelikož sem X let chodila do dramatickýho kroužku, tak mám hodně dramatický vystupování. O to víc obdivuju ledově klidné lidi, jako třeba zde detektiva ve ztvárnění Yoon-seok Kima, do kterýho se snad vtělil sám Buddha, jinak nepochopím, jak mohl být pořád tak v pohodě. Závěr byl totální poser jednoho z hlavního dua a jelikož sem, jako bonus, značně škodolibá svině, tak mě opravdu potěšil.

plakát

1BR (2019) 

Tohle mělo hloubku, pyčo !! Kdo ještě nemá úplně vymletej mozek si nemohl nevšimnout jasné podobnosti se současnou situací v ČR kdy národu (hlavní hrdince) je tak totálně gumována hlava a tak neskutečně dáváno přes píču všemi možnými způsoby od Babiše a zblitku vlády (vůdce a sousedi), až si nakonec lidé (hrdinka) myslí, že vše je opravdu pro jejich dobro a to, že jim někdo diktuje každý krok v životě a nedovolí jim mít se dobře, je vlastně v pořádku. Rozdíl mezi ČR a hrdinkou je ten, že hrdinka nakonec procitla a udělala to, co by měl udělat národ. Ale mně je to u prdele, já naštěstí oVčan ČR nejsem, jen mě ta shoda praštila do mojich šikmých očí.

plakát

Misumisó (2018) 

Taky sem byla silně šukanovaná, takže plně chápu hlavní hrdinku, že se rozhodla trochu pročistit řady spolužáků a směle sem jí fandila. Jelikož sem navíc 99% lesba, tak mi došlo i pár věcí, co většině hetero evropanům nedocvakne, nebo docvakne až pozdě, a o to víc sem si to užívala. Každopádně, i když se to nezdá, není zhrzená lesba jako zhrzená lesba. Některou člověk pochopí a některou píču by mlátil lopatou dokud by místo palice neměla bramborovou kaši. Scény, kdy se z drsných šikanátorů a šikanátorek stávají uřvané zbabělé mrdky, jsou přímo buddží a jako příjemný bonus tam jsou křápnutý skoro všechny postavy. Jediný, co mě nasralo byl konec, kterej zůstal tak moc otevřenej, že si to každej může domyslet podle svýho. Alespoň, že jedna má oblíbená postava to přežila a velká škoda, že jí hlavní hrdinka nechtěla lízat lasturu. Hodně věcí by se díky tomu neposralo.

plakát

The Caretaker (2016) 

Jelikož jsme, kromě Behind You, stihli ještě tenhle horor, tak vysmrknu krátký pozvratek i sem. Kromě všeho se fakt enormně bojím jeblých, šílených stařenek. Pokud jsou zase vychrtlý, dlouhovlasý a dokážou čumět bez mrkání, tak bych je rovnou střílela, čistě pro jistotu. Takže sem byla zesraná u Šílenství Debory Loganový (bo jak se ta kráva jmenovala), dále u Návštěvy (bo jak se to jmenovalo) a kurva sem se bála i téhle vochechule, co si navíc každou chvíli patlá rtěnku všude po ksichtu. Jako chápu hlavní hrdinku, že to byla její babička a kdysi pro ní hodně udělala, ale starat se o tohle šílený cosi??? My asiaté máme silně zakořeněný smysl pro rodinu, čest a povinnost, takže sem asi asiatka kolosálně na hovno, ale já bych od ní prchla nejdéle do třetího dne a nechala babču pečovateláku, ElDéEnCe, osudu bo klidně Babišovi...Hrdinka je odvážnější a tak se o ni stará spolu se svým přítelem, který vypadá jako buzík ale chová se k ní fakt hezky, a přitom naší hrdince začíná silně mrdat. V tu chvíli sem mocně obdivovala toho jejího přítele, protože najednou byl v baráku kde nemrdalo jedné babě, ale rovnou dvěma. Buddhožel posledních cca 20 minut se to zesralo a tak tu máme "jen" lehce silnější nadprůjem. Každopádně po dnešní noci vím dvě věci - Malé báby a staré děti éééé teda obráceně, mě děsí xmrti a je lepší je hned vzít lopatou po hlavě. EDIT - Joooo sem úplná kráva a hodila sem tenhle koment i hodnocení pod nějakou upírskou romanťárnu se stejným názvem... tak sem si šlehla moc, no :-D Díky za upozornění Ty-Víš-Kdo ;-)

plakát

Behind You (2020) 

A já zas půjdu proti proudu ostatních hovnocení a ohovnotím to silně nadprůjemně, jelikož sem se u toho málem posrala. Všichni dva lidi, co čtou mé komentáře pravidelně (já a Alík) víme, že sem exkrementně zbabělej tvor, co se bojí prakticky všeho. Jasně, občas se často najdou "horory" u kterých se ani já nebojím, ale to většinou proto, že jde o strašlivé sračky a nebo tak zvané horory pro 12ti letý, co se pak cejtěj hrdě, že se nebáli. Krásný příklad It: Chapter Two nebo Annabelle 3. Jenže jak je někde zrcadlo, v tom zrcadle vlasatá, vychrtlá, scvrklá holka, navíc mrtvá a navíc je démon, tak máte skoro jistotu, že budu mít infarkt co čtvrt hodinu. A když jako bonus posedne menší, roztomilou blonďatou holčičku, která pak chce stůj co stůj opíchat svojí starší moc roztomilou blonďatou ségru, tak to už si vzpomínám na vraždící malou svini v, ještě normální, Annabelle 2, zrychleně dýchám a mám strach, že obě přijdou opíchat i mě. Nesnáším roztomilé děti s nožem jak z Halloweenu v ruce. Překvapivě už od dob Halloweenu. A navíc film lže. Bubáková nebyla za nima. Ta píča byla všude! Za nima, před nima, nad nima, pod nima, vedle nich a i v nich !! No tak to mi ho vyndej, kdybych ho měla...Mít v jedný ruce zrcátko, v druhý střep a čekat, kdy v něm spatřím bubu, abych se mohla bránit, to se radši teatrálně podříznu hned v první minutě.

plakát

Pomsta (2019) 

Příběh mě za koule moc nechytil, ale to možná bude tím, že je nemám, tak nemůžu soudit. Nicméééně si nemůžu pomoct a musím se svěřit. Na tomhle filmu mě hrozně srala jedna věc a to fuck, že postava, co tu Scott hraje, je vlastně strašnej debil. Jako ano, jeho brácha byl obrkokot, ultračurák, ohonoid, vypíčenej, zkurvenej, sádelnatej píčus a zcela si zasloužil co ho nakonec potkalo, ale do prdele...Když vím, že můj brácha je KKK (kolosální kus kokota) a zároveň o sobě vím, že neumím ani prodat zápas, kterej slíbím, že prodám, tak asi fuck neni 2x dobrej nápad jít za ním s prosbou o půjčení peněz na fitko. A když už teda budu tak blbá a stejně za ním půjdu, tak kolosálně nedomrdám úplně jednoduchou krádež modrý obálky, kdy (jakožto špičkový atlet) nedovedu utéct tlustý bachyni, jelikož se za ní každý dvě vteřiny ohlížím, jestli za mnou ještě supí, abych jí nakonec skoro hystericky vracela kabelku a jako bonus jí nechala naběhnout přímo pod auto, tupě na to čuměla a dala jasně najevo, že honila mě, jelikož sem jí sebrala věci. Scottova postava tohle všechno zvládne udělat a tak se, jen a pouze díky své debilitě octne v kriminále. Tam brzo zjistí, že všichni na něj maj pifku ze zcela konkrétního důvodu a stejně s tím hovno dělá. A až když mamka zaklepe bačkorama, tak se konečně nasere a udělá to, co mu bylo nabídnuto už před sedmi lety na policejní stanici a díky čemuž mohl být celou dobu v klidu. Takže sorry, ale náš hrdina Kajn Burgr je prostě debil. Na druhou stranu je to debil, co se umí kurevsky dobře řezat a čím více se mění jeho vizáž, tím sadističtější zmrd se z něj stává a tak když tu máme železný zuby, klasický jizvy a napalm jizvu, tak už sem skoro až litovala všechny ty chudáky, co mu šli do cesty, jelikož někomu rozbít hubu je jedna věc, ale totálně ho domrdat do sraček s tím, že se z toho posere i okolí, jelikož ví, že je na řadě....to je druhá věc a to Kajn fakt vytunil ještě víc než okolí jeho ksicht. Závěrečná vybíjená v baru je díky tomu něco nádhernýho, protože jak je tam rozmrdal, to se mi i rozklepal strachy monitor u noťasu z čirýho děsu, že bude další na řadě. Takže mě silně mrzí a strašně sere, že byl Scott nucen hrát hodně blbýho Mirka Dušína (než mu konečně mrdne a procitne), ale ty rvačky byly vymazlený !!

plakát

Mařenka a Jeníček v lese hrůzy (2020) 

Asi sem se taky sjela, kromě trávy, muchomůrkama, protože já sama vlastně nevim, co se mi na tom tak zvráceně líbilo. Každopádně, i když se to o mně dle mého hovnocení, moc neví, tak mám ártovky ráda a to i přes fuck, že se mi líbí tak dvě z deseti a u zblitku si říkám, "Že já píča to pouštěla". Každopádně zázrak se stal a kromě peckoidní práce s kamerou, která mi většinou bývá u prdele, sem tady musela obdivovat i herecký výron starý Ježibaby. Konečně tu zvrácenou, lidožravou kurvu někdo ztvárnil s noblesou a šarmem (pokud teda se dá stará vykopávka označit za šarmantní). Jeníček mi nevadil, páč mě přímo kolosálně sral celej film a tak sem doufala v hepyjend, kdy se Mařka nechá zviklat Ježibabou a toho spratka si spolu upečou, aby následně spokojeně pořádaly dětské menu ve dvou. Jestli sem se dočkala a Mařenka, trochu netradičně, změnila zažitou pohádku na jinej level, to Vám tentokrát bojlerovat nebudu. Každopádně pokud potkáte ženskou, co má černý prsty, nemusí to znamenat, že se drbe v prdeli, ale může to být čarodějnice. A to je dobrý vědět.

plakát

Neviditelný (2020) 

V první řadě musím, podobně jako Verbík, podotknout, že nejvíc sci-fi a neuvěřitelný na tom filmu mi nepřišlo třeba to, že tam týpek sestrojil neviditelný hadry ALE !! že byl totálně v prdeli z rozchodu s Elisabeth Moss. Já proti ní nic nemám, její hereckej výron byl v cajku, ale do prdele....Pohledný génius, a jako bonus multimilionář, se fakt zamiluje do baby, která je krásná asi jako týden nemytá prdel a je regulérně v píči z toho, že ho nechala? Od Whannella je hezký, že chtěl dát ošklivým holkám naději, že na ně čeká krásný milionář, ale realitou je, že budou rády, když si jich všimne Franta z Horní Dolní, co vyplodí max "intelektuální" debatu o tom, jak Baník hrál se Slávií...Ale Ok, třeba je Moss fakt hezká a jen to neumím ocenit a sem povrchní kráva (což sem, páč sem před chvílí psala ve zprávě kolegovi, že krása je pro každého jinde), ale prostě Moss bude, čistě dle mého, krásná pro diametrálně menší % populace než třeba Nina Dobrev. Mno a teď k filmu - Neviditelný se mi líbil přímo kurevsky a to díky nádherně vzestupné šikaně hlavní hrdinky, kterou si ten geniální zmrd totálně maže na chleba, až z ní udělá slintající trosku, který by nevěřil ani vlastní pes, kdyby nějakýho měla. Ono se fakt blbě vysvětluje, že Vás mocně šukanuje mrtvola, navíc neviditelná a víc o tom nemůžete říct, páč je určitě v koutě a poslouchá každý Vaše slovo. Moss sice není nejkrásnější, ale také není, na rozdíl od botoxových silikonek, úplná píča a v palici má fungující mozek, díky čemuž se z šikanovaný ťápoty promění na dokonale pomstychtivou svini, která se rozhodne, že si toho neviditelnýho najde. Jelikož oba dva se tedy fuck "milujou" je bezva sledovat, kdo s kým nakonec vyjebe. Neřeknu kdo, ale podotknu, že vítěz soupeře pojebal fakt na pána!