Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Komedie

Oblíbené filmy (10)

Logan: Wolverine

Logan: Wolverine (2017)

Ani to nečtěte, tentokráte jinej druh komentáře, než jste u mě zvyklí. Čtete dál? Do prdele s váma já vás varovala, takže - Kdyby mi někdy někdo řekl, že nejlepší drama co kdy uvidím, a které mě rozbrečí jak malou holku, bude film ze série X-Menů asi bych se ho zeptala jestli mu náhodou nemrdá v palici nebo po něm chtěla tu drogu co bere. No a pak přišel Logan s tím, že bude jinej než díly předtím. Drsnější, krvavější a bla bla bla. Tak jsem si řekla, že bude celkem prdel vidět Wolverina jak konečně protivníky kuchá brutálnějc a těšila se do kina na další komiksovku. Že film bude opravdu drsnější než díly předním nám ukázala hned první scéna a já, pozitivně naladěna, jsem se těšila jak tam Wolvík bude kosit jednoho sráče za druhým. A pak to začalo. Nemyslím to kosení. Začalo nefalšovaný drama, říznutý akčníma scénama no a jelikož to jsou X-Meni tak samo žánrem Sci a Fi k tomu. Příběh, co se odehrával na plátně mi ukázal Wolvíka ne jako drsnýho X-Mena, co je UltraMegaHustoKrutoPřísnej za každý situace. Ani hovno. Vostrej byl a drsnej taky to jo, ale hlavně jsem viděla Logana - Chlapa co je po všech těch staletích co žil a po tom všem co prožil už jen životem unavenej, nasranej, polozlomenej týpek trpící bolestí, jelikož jeho schopnost hojení je dost v prdeli a adamantium ho zevnitř pomalu zabíjí. Ještě horší je ale bolest psychická. Skoro všichni na kterých mu záleželo nenávratně v tahu, rozprášení, mrtví, zapomenutí. Celkově mutanti, kdysi slavní a hrdí, jsou na pokraji vymření a zapomenutí. Profesor X sice ještě živ, ale na sklonku života navíc trpící nemocí, která má devastující účinky na všechny kolem a ani to neví díky výpadkům paměti. Pro Logana nemá dobrýho slova, jelikož v něm vidí odpad a skrze svou nemoc nechápe, že ho Logan chrání před sebou samým. A do toho všeho se objeví Laura, kterou honí malá armáda žoldáků v čele se zmrdem, co X-Meny vyhladil. Všichni čekaj od Logana zázraky, ale on je jako starej lev, co býval králem a teď už po všech těch bojích jen čeká až ho sejme jeden z mnoha silnějších alfasamců. Silnejch scén je ve filmu hromada, závěr samotnej na mě pak zapůsobil už jako ta poslední kapka do poháru emocí a já to prostě nedala a začala zcela nehrdinsky brečet. Jelikož jsem si díky tomu zasranýmu filmu uvědomila to, co v sobě už pár let potlačuju a odmítám si připustit. Ať už se někdo nám extrémně drahej a blízkej jeví jakkoli nezničitelnej pravdou zůstává, že nakonec to může dopadnout jen jedním způsobem...Zkurvenej film kterej díky tomu, že zavinil mé prozření budu už navždy nesnášet a zároveň milovat. Tak vidíte, museli jste to kurva číst? Asi jo, stejně jako já kráva chytla potřebu to napsat...

Nepřátelé

Nepřátelé (2017)

Stalo se něco neskutečnýho - Došly mi sprostý slova. Když jsem mrkla na trailer k Hostiles, říkala sem si, že to bude natahovaný, nudný a celkově se mi do toho filmu nechtělo, jak holce do prvního análu. Každopádně nakonec sem si řekla, že když tam hraje Batman a zase téměř mechanikálně vychrtlej, tak bych to mohla přežít a třeba si u toho zašít ponožky, dát kynout těsto nebo se prostě dloubat v nose. Hned první scéna, kdy chcípnou Ťuťu, Ňuňu a mimino, mě profackovala až mi žlutý tváře zčervenaly a film mi dal jasně vědět, že sem se kurevsky spletla a bavit mě to bude. Kolik filmů začíná sejmutím děcek? Kurevsky málo. Odhodila sem šití, vypnula troubu a jala se sledovat film důkladně. Je fuckt, že Batman toho tady moc nenakecá, jenže to může být každýmu u rektálu, protože jeho ztvárnění naprosto vyhořelýho kapitána prostě nemá chybu. Stejně tak ostatní postavy ve filmu se topí v tak nádherně depresivních sračkách, až sem čekala, že si hromadně podřežou žíly u táboráku. Marně sem dumala, kdo tam neni psychicky úplně v prdeli a pokud trpíte depresí, trudomyslností, vyhořením, nebo prostě jen máte náladu na piču, rozhodně Vás potěší, že v tom nejste sami. Hodně se mi líbilo, že zmrdi, co se postaví naší skupině jsou nakonec všichni - indiáni, voják i cowboyové. Lidé, co se X let nesnášeli se sblíží, aby následně chcípali a přeživší měli ještě větší depku a nechat si to všechno projít hlavou se jevilo jako nejlepší možnej nápad. Hezky sem si pořvala, získala novej pecka song o ptákovi s polámanejma křídlama a se slzama sledovala, jak členové skupiny padaj jak zralý hrušky. Jako rákoska vím o westernech naprostý hovno, ale tenhle se mi líbil nejvíc. Tak trochu Poslední samuraj z divokýho západu.

Le Mans '66

Le Mans '66 (2019)

Jak sem tu kdysi dávno (pár měsíců zpátky) sýčkovala, že letošní Oscary se Phoenixovi nikdo nepřiblíží ani ke kotníkům, tak jsem šeredně zapomněla, že Christian Bale má přece hrát v tom LeMán. A sic čekám, že Joker shrábne oscary za všechno, i když osobně bych ho šoupla leda za hlavní hereckej výron, tak Le mans u mě vyhrává na plný čáře a co se týče herce roku....pííííčo tohle bude doslova o kozy vietnamský holky, čili o moje krásné sexy mínus dvojky. Bale, jako už po nevím kolikátý, jasně ukázal, že patří mezi nejlepší herce současnosti a to, že má na svém kontě "jen" jednoho Oscara, a to ještě za vedlejší roli, je fakt k smíchu a jasně to dokazuje, že akademiky prostě k smrti sere svým chováním stejně jako v tomhle filmu Ken Miles sral lidi od Forda. Takže opět dokonalej husto-kruto-přísnej hereckej výron od nejslavnějšího Batmana ,a v Hul-Mi-Údu za zády označované "Zlé dvojče Hittlera", ever. Co se filmu týče, tak jelikož sama jezdím jako drak, porušuji i to, co ještě nezakázali, protože je nenapadlo, že to jde na silnici vůbec provést a, nemít kontakty, mám víc bodů než TOP 5 uživatelů CSFD, sešrotovaný auto a navždy odebranej řidičák, tak samo sebou tento film umím dokonale ocenit. Sice na to vůbec nevypadám, ale řídím opravdu kurevsky dobře, mrdám na 130 na dálnici a dvojitá plná čára na mě řve "přejeď mě, píčo" , což jí velmi ráda plním, tudíž v tomto filmu sem až chorobně záviděla všem těm borcům, co si mohli sednout za volant a jet na plný koule, aniž je za to někdo mrdal. Uznávám, že závod není klasická silniční doprava, ale může se mi někdo divit, po zhlédnutí tohoho sqostu, že opět sednu do svýho načipovanýho auta, zapnu dusík a poletím 300 po dálnici? Nemůže. A proč to udělám, i když vím, že je to špatný? Protože kurva můžu a kdo mě bude srát po něm jebnu klíčem! PS: Konec sem, jako vždy, teatrálně prořvala.