Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (63)

plakát

Lék na život (2016) 

Hodnocení 4 z 5 je trestuhodně nicneříkající. Film má moc hezkou a tajemnou atmosféru, také je obrazově velmi stylový, odehrává se v prostředí starého sanatoria ve švýcarské vesnici, kam se hrdina Lockhart vydává hledat ztraceného šéfa společnosti. Naráží však na podivnou neochotu vedení a na spoustu bizarních charakterů. Prostě jde o velmi kvalitní horůrek/thriller. Po tom co jsem si nechal rozležeti v hlavě, jsem musel přidat bodík * kvality.

plakát

Machři (2010) 

Neprávem opomenutá komedie. Klasická Sandlerovka, parta skvělých komiků a praštěný humor který vám prodlouží život.

plakát

Tak snad abyste šli s Tomem Robinsonem (2019) (seriál) 

Všechny palce nahoru. Brutální a originální americká sranda show. Humor skutečně za hranou, kvalitka. Všechny scénky jsem si oblíbil. Takovou sbírku extrémních looserů, ext. narušených a podobných charakterů by člověk těžko pohledal, a jsou k popukání.

plakát

Tísňové volání (2018) 

Musím se smát jak úsporný tenhle film je. Děj, celých 80 minut sledujete člověka se sluchátky na uších v kanceláři který (nad rámec svých poviností) řeší únos psych. ženy. Ovšem ty emoce které člověk zažívá jen při zprostředkované komunikaci jsou o to silnější. Palec. 4,1/2 Prý festivalový (art) film.

plakát

Ash vs Evil Dead (2015) (seriál) 

Tohle je pro mě ekvivalent souslova guilty pleasure. Hovadské, brutálně krvavé, vtipné. Taky je to hlavně pokračování legendárního hororu "chata", nebo taky "duch lesa", v originále "Evil Dead" Sam Raimi a v hlavní roli Bruce Campbell. Znalci ví.

plakát

Děti úplňku (2017) (TV film) 

Šokující a děsivé. Pokud na to máte sílu tak pohlédněte do očí skutečně vážné duševní nemoci.

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

Sranda jak tu někteří o filmu hovoří jako vláčné a zoufale průhledné vyprávěnce. To už je skoro nenávist, nebo pocit zrady..! No, tak můj názor je pozitívní. Film se mi moc líbil (nevěřil jsem že na takovou klasiku jakou původní film je, bude někdo schopný smysluplně navázat) a zvlášť to, jak si tvůrci poradili s vývojem příběhu a rozvinutím původního světa. Budoucnost posunutá o dalších třicet let je povědomá a logická. Krásné, temné, atmosférické i emotívní.

plakát

Městečko Twin Peaks - Návrat (2017) (série) 

Původní Twin Peaks je pro mě velmi srdeční záležitost. Seriál pokračuje. Malý zázrak po těch dlouhých letech. Ale povedlo se fakt obdivuhodně navázat na původní seriál a propojit ho s novými díly se spoustou nových otázek a bizarností. Agent Dale cooper je stále skvělý, i jeho alter ega. Je vidět že seriál natáčeli stejní tvůrci kteří se posunuli k současnosti. :-)

plakát

Grimsby (2016) 

Strašlivě tupé, ale hvězdička navíc za naprosto přepálené fekál/sperm. scény které jistě v žádné podobné komedii neuvidíte. Vtipy naprosto přes čáru, ale musel jsem se nad tou absurditou chechtat. Film jen pro nejotrlejší.

plakát

Skutečný genius (1985) 

Ve své době to musel být hit. Skvělá hudba, humor ,cool herci ,dobrodružství. Teď po letech z toho cítím opravdu poctivý osmdesátkový feeling. Pořád se mi to líbí.