Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (15)

plakát

Místnost sebevrahů. Hater (2020) 

Mohla bych jít do detailu o tom, proč si myslím, že je tenhle film absolutně vymazlený masterpiece, ale ze zcela praktických důvodů se komentář pokusím napsat čtitelně krátký. Přes hodinu a půl divák sleduje postupný úpadek morálky jediného člověka, aby si na konci položil otázky: "Byl Tomek takový už na začátku? Pokud ne, kdy se to stalo? Co přesně ho k tomu vedlo? Co jsem prošvihl(a)?" A tak jsem se na film podívala znovu a znovu a nelitovala jsem jedinkrát. Film nemá být realisticý ani důvěryhodný. Film je v první řadě formou umění. Každý záběr filmu Sala samobójców. Hejter vyprávý svůj příběh. Od zvolené hudby, barev a světel, vzorců v ději (člověk se na něj prostě musí podívat znova) a jako se učí Tomek, učí se i divák. Snímek ví co chce dokázat a také to dokáže. Nejenže člověk na konci zpochybňuje charakter postav, ale zpochybňuje charakter sám sebe. Přes zrůdné věci se člověk načape, jak řeší dilema, zda se jedná o záporáka, nebo anti-hrdinu. A pokud je to možnost první, proč se nezlobí? Varuji: Po shlédnutí jsem měla husinu a probudil se i můj vnitřní parchant.

plakát

Adolescence (2018) odpad!

Mám ráda špatný filmy a mám ráda teen filmy a stejně se tohle nějakým záhadným způsobem ocitlo v mé top pětce nejhorších filmů, jaké jsem kdy viděla. Hlavní postava vypadá na 35 a máme si myslet, zme je to deep týpek s raněnou (ale uměleckou duší). Pak se tam ale jenom vzteká a má hlas jak ustrašená myška. Ostatních herců byla na tenhle film škoda, protože ani mladá India nemohla tuhle zrůdnost zachránit. Scénář by napsala i má 12tiletá sestra. Btw Mickey River (ten co hrál Adama) se podílel na scénáři a proč mě to nepřekvapuje?

plakát

Všechno nebo nic (2017) odpad!

Bez pochyb ten nejhorší film, který jsem kdy viděla. A to mám ráda špatný filmy. Ale tohle! TOHLE! Proč by to kdo dělal? Proč by to divákům někdo dělal? Špatná výtahová hudba, wannabe americká slaďárna se špatnou míchanicí dabingu, protože půlka obsazení jsou poláci. To není hrozný, ale ten dabing kombinovaný s nedabovanými částmi se nedá poslouchat. Film jak z roku 2008. Největší kýč, jak koupená novela v trafice za 58 korun. Růžová knihovna, ale prostě větší odpad. Bože můj. Proč se snažíme napodobit styl, který k čr vůbec nesedí. To oblečení, vztahy. Postavy vykradený z každýho romantickýho filmu, úplně bez osobnosti. Hlavní postava je otravná pipina, co neví co chce a stydí se za vlastní dítě, ale hlavně že se probudí s dokonalýma vlasama.

plakát

Zamilovaní rivalové (2014) 

Vůbec to nedávalo smysl, je to strašná slátanina a tanečně to taky nestojí za nic, ale vážně jsem se nasmála, takže asi dobrý.

plakát

Co den dluží noci (2012) 

Slabej, slabej konec. Ale stejně se na to hezky dívalo. Tak francouzský lidi. Znova bych do toho šla, ale konec bych přeskočila.

plakát

Rip Tide (2017) odpad!

Holka si jde za snem, no není to krásný? Ne, není. Je to odpad a nedá se na to pořádně koukat. Vážně po mně někdo chce, abych věřila, že je Debby Ryan světoznámá modelka. Je pěkná jasně, ale není tak úplně... správná pro tuhle roli. Trochu by mě zajímalo, na co myslela, když na tuhle pošetilost kývla. Něco jako: "No jo, vždycky jsem chtěla být modelka a všichni budou říkat, že jsem krásná, beru haha" Totální hovadina, posatavy mají IQ 0.002 a ta fashionista má být milá holka, ale stejně z toho vyjde ještě jako větší opruznice, než jak přišla. A někdo samozřejmě zemřel, protože to by pak jinak nemohl být film od moře a týpek, co má vysoký morální kompas a dlouhý pačesy. Miluju filmy, co nás učí o zásadách a životě, nebo taky ne.

plakát

Hříšný tanec 2 (2004) 

Já to nechápu! Jak můžou všichni nevidět, co má tenhle film do sebe? Dobře, možná to chápu a moje zalíbení je spojené s dětstvím a neustálým přetáčením a koukáním stále dokola. Ale stejně, když se na film dívám dneska, miluju ho. Tanec je vášnivý, pár má chemii a celé je to tak správně magicky okoukané, že se mi to prostě musí líbit. Neměnila bych na tom jedinou věc.

plakát

Mayhem (2017) 

Hele, no mně se to fakt líbilo. A to myslim smrtelně vážně. Mělo to spád a bylo to dobrý. Nešla jsem do toho s očekáváním hororu, masakru a to je možná důvod, proč mě to mile překvapilo, ale myslim si, že tahle věc stojí za pozornost.

plakát

Dokonalé opojení (2015) (TV film) odpad!

Neberte drogy, zničí vás to!!!!! Natočit film o drogách? Fajn. Natočit film o falešných přátelstvích? Tak jo. O nevkusném a laciném tančení? Proč ne? Ale jelikož to by nebyl dost odpad, musí někdo umřít a musí v tom hrát třeba... Bella Thorne. JO!!! Nejhorší film a byl to takovej cringe. Ach jo.

plakát

Death Note (2017) 

Ale mně se to i celkem líbilo. S původní verzí se to nedá absolutně srovnávat a proto to nedělám. Beru film jako nezávislou jednotku. Mělo to slabší místa, věci co nedávaly smysl, ale neunudilo mě to.