Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (5 584)

plakát

...a Amazonka mlčí (1963) 

Tohle strašný dobrodrůžo si pamatuju z televize a tenkrát se mi moc líbilo. Škoda, že čas tolik změnil.

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

No, fikce jak hrom,ale o to nejde. Není to moc zábavné a ani dobře natočené. Kdo bude příště?Jefferson, Kennedy,Nixon nebo třeba Bush?

plakát

Absolution (2015) 

Bojovník lámající kosti, který nikdy nekrvácí, narostl do obřích rozměrů a je zněj obézní bijec, který nemůže dýchat ani při chůzi po rovině. I tak není Seagal sebekritický a stále se pasuje do pozice akčního hrdiny. Naštěstí je zde docela dost akce a není špatně natočená. Příběh opět na bodu mrazu a záporák v podání Vinnieho Jonese je pouhou parodií na padouchy, které kdysi hrával.

plakát

Absolutní moc (1997) 

Skvělé obsazení a úvod vypadal velice zajímavě, ale pak se to zvrhlo v jednu velkou nezáživnost a nudu.

plakát

Absolvent (1967) 

Naprosto skvělá romantická komedie, takový se už netočí. Dustin Hoffman je naprosto dokonalý a Anne Bancroft naprosto děsná mrcha.

plakát

Absurdistán (2006) 

Myslím, že jsem rád, že se nedožiju roku 2505. Jedna z nejhorších apokalyps jaká může nastat. Žádná válka, žádné nemoci, jen naprostá lidská demence.

plakát

Accident Man (2018) 

Když nebudu počítat filmy o Boykovi, tak je tohle asi nejlepší Adkinsův film, kde má hlavní roli. Akce je požehnaně a je výborně natočená. Sem tam padne i humor a obsazení je víc než luxusní v tomhle žánru. Snad jen kdyby závěrečný kecy nebyly tak stupidní.

plakát

Accident Man 2: Zabijákova dovolená (2022) 

Nutno uznat, že je to mnohem slabší než první film. Adkins je sice fajn a akce je slušná, příběh sice jednoduchý a ohraný, ale mě spíš štvaly některé postavy, zejména ten rozmazlenej fracek v pyžamu a čínská bojovnice. Nicméně, pořád to bylo slušné.