Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (5 589)

plakát

Argylle: Tajný agent (2024) 

Dlouho jsem neměl rozporuplnější pocity z filmu jako v případě Argyllea. Moc jsem se na film těšil, Vaughn je pro mě super režisér a představa Cavilla a Ceny v jednom akčním filmu byla více než lákavá. Ve finále to byl trochu podvod na diváka, protože tihle dva se na plátně moc neohřáli. Cena vlastně skoro vůbec. Pozornost tak padla na dvojici Howard Rockwell a za mě to byla velice špatná volba herců. To, že ani jednoho z nich nemusím je vedlejší, ale chemie mezi nimi prostě nefunguje. Rockwellovi šla aspoň akce, ale Howard byla příšerná a až nechutná skoro celý film. Prostě jak byste koukali na Shrekovu Fionu, zvlášť ve druhé polovině filmu. A v tom je asi největší průšvih. Délka filmu a ač je první polovina celkem svižná, vtipná i zajímavá, druhá polovina ztrácí dech a přechází ze zajímavého na hodně divné. Některé scény, byly prostě přes čáru a být jsem u Vaughna zvyklý na ledacos a jeho styl se mi líbí, tak tady totálně ujel. Dalo by se říct, že film je jeden velký výkyv. Nahoru a dolu a to ve všem, včetně akce a humoru. Zkrátit a vyměnit ústřední dvojici a bylo by to super, protože jak Cavill se Cenou, tak O’Hara s Cranstonem jsou prostě super a svoje role si evidentně užili. Každopádně zážitek ze 4DX v Cinema city byl super.

plakát

Kosmonaut z Čech (2024) 

Začátek a konec zajímavý, zbytek příšerná nuda. Nebýt Hanuše s pixlou čokolády a jeho loučení, tak bych nedal ani jednu hvězdu.

plakát

Lights Out (2024) 

Když nevíš, natočil něco, co frčelo před 30 lety. To si asi řekli tvůrci filmu a natočili něco jako van Dammovo Lví srdce, ale s totálně špatnou akcí, divnou zápletkou a vlastně i špatnou režií. Lákadlo v podání Atkinse se nekoná, jelikož se tam opravdu moc neohřeje. A Grillo, ač ho mám rád, tak si vybírá příšerné projekty přičemž, by mohl mít mnohem na víc.

plakát

Mzda za strach (2024) 

Remake Mzdy strachu se opravdu nepovedl. Je to strašně nudné, akce mdlá a úplně chybí napětí. Krom Lenoira se nedá na herce vůbec koukat.

plakát

Noční koupání (2024) 

I přes slušné obsazení to nebyla žádná hitparáda. Trochu hororové to bylo, ale spíš to nudilo, než strašilo.

plakát

Odcizení (2024) odpad!

Dali jsme tomu dvacet minut a pak to vypnuli. Na to se dívat fakt nešlo.

plakát

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška (2024) 

Druhá část Snydrova paskvilu je opět hrůza. Nebýt druhé poloviny, která je jedna velká bitva, byť hrozná, tak bych dal odpad. Herci děsní, scénář extra děs a alespoň výprava byla fajn, byť scény se zpomalenými záběry, jak černoch kosou seče na poli, jsou jak z budovatelských filmů minulého století.

plakát

Rozhovor dekády (2024) 

Čekal jsem něco ve stylu Insidera, ale čekal jsem marně. Nulová dynamika a krom Anderson nezajímaví herci.

plakát

Srdce lovce (2024) odpad!

A máme tu Netflix v Jižní Africe. Tohle bude asi to nejhorší co Neťa vytvořil. Nudné, herecky tragické a hrozně natočené.

plakát

Temný případ - Noční krajina (2024) (série) 

Myslel jsem, že horší než třetí série to být nemůže. A ono ejhle. Tady je opravdu všechno špatně. Herci příšerní, příběh tragický a vyprávění naprosto děsné bez trochy zajímavosti. Jen díky sněhu, který zrovna moc nemusím, dávám 1 hvězdu. Na Aljašce evidentně hulí lepší matroš.