Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (5 589)

plakát

Přátelé z dovolené (2021) 

Proboha proč? Proč hraje Cena v takovejch sračkách?? Ano, má komediální talent, ale ať hraje v něčem zábavným a ne v nudě a trapnosti.

plakát

Furioza (2020) 

Překvapivě dobrý film na polskou produkci. Jen by neuškodilo to o něco zkrátit.

plakát

Obi-Wan Kenobi (2022) (seriál) 

No, když už to nejde Disneymu s celovečerními Star Wars filmy, tak zkouší seriály. Upřímně takový Mandalorian se mi líbil, ale Obi-Wan už výrazně méně. Je to vlastně naprosto zbytečný seriál, který kdyby nevznikl, tak se nic nestane. Vše se točí kolem pomsty Anakina vůči Obi-Wanovi a je to dost slabé. Dokonce si dovolim tvrdit, že to překrucuje Novou naději. No a k samotnému seriálu. Roztahané, místy nudné a špatně natočené akce. Finální souboj Anakina a Obi-Wana sice ušel, ale to je trochu málo.

plakát

Invaze: Operace Mincemeat (2022) 

To je zmaru, to je zmaru. Mohlo to být velice pěkné válečné drama, ale byla to utahaná nuda. škoda škoda.

plakát

Rozpolcená (2022) 

Průměrný thriller, který je děsně předvídatelný. Lilly Krug je sice moc fajn a evidentně si roli užila, ale Grillo je tam jen chvilku a Malkovich je teda ultra podivín.

plakát

Silverton v obležení (2022) 

Lehce nadprůměrný thriller podle skutečných událostí. Tenhle film má dva problémy, nesympatické herce, krom Vosloo a téma, které je našinci extrémně cizí.

plakát

Hawkeye (2021) (seriál) 

Tenhle Marvelí seriál se dost povedl, má to spád, je tam akce i humor a Hawkeye je prostě borec. Ano, jako každý marvelí seriál s Avengery je poněkud zbytečný, ale tohle bylo fajn.

plakát

Fortress: Sniper's Eye (2022) odpad!

Takže kanální Pevnost dostala kanální pokračování. Asi zbytečnější film bych těžko hledal a k tomu tak příšerně natočený. O Bruceovi ani nemluvím.