Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (943)

plakát

Hra na oliheň: Výzva (2023) (pořad) 

Bezmozci s odpady se zase projevují 🤣 Asi by vám někdo měl vysvětlit, že ta reality show je na motivy stejnojmeného seriálu. A někteří hlupáci se ještě ptají proč 🤣 To je jako se ptát proč se dělají filmy podle her nebo komiksu.

plakát

Napoleon (2023) 

Zasloužilo by si to stopáž o 25 minut kratší, když už je to sestříhané tak chaoticky, že to dějovou linii úplně zničilo. Plná 4½ hodinová řežisérská verze bude jistě úplný děj a úplně jiné kafe.

plakát

Expend4bles: Postr4datelní (2023) 

Je to film ve kterém má hlavní prim Statham. Sly je na plátně sotva 20 minut, takže je to spíše one mane show což filmu ale na akci vůbec neubere. Odreagovačka bez velkého přemýšlení, která ale jede od první minuty do té poslední.

plakát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) 

A dám si tu práci, když už mají rádoby kritici tu potřebu vypisovat lidem, co film dobře hodnotí, hovadiny do zpráv. Moje věc, můj vkus a hlavně moje hodnocení. A ta pátá hvězda je právě pro ty troubele, kteří mají tak bohatý život, že vypisují lidem na profil po večerech nesmyslné vzkazy! Kino sedělo až do konce titulků, nikdo neodešel a co jsem viděl, tak se většina bavila. Tak klidně v nervech vybuchněte 🤣 To se to hezky zvedá, je vidět, že sr lidi umí v kině i bavit!

plakát

Oppenheimer (2023) 

Nekonečný, zdlouhavý a nakonec to mělo pachuť politického dramatu. Ze třech hodin 2½ hodiny dialogů a soudních tahanic pro mne byl skoro šok. Kdo čeká vše kolem testu atomovky, bude hodně zklamaný. Dočká se soudu a házení špíny na hlavního hrdinu. Že bych dostal kdovíjakou bombu to určitě ne. Asi nejsem tak velký fajnšmekr, ale pro mne fakt nekončící nuda.

plakát

Mosul (2019) 

Začátek poctivá akce. Ta se ale opakuje vlastně celý film stále dokola a já čekal na tu podstatu. Proč? Kam to směřuje... Výsledek mne osobně teda dost zklamal. Bylo to tak hlubokomyslné, že jsem se v tom úplně utopil.

plakát

Nebe a dudy (1941) 

Kdykoliv tenhle film vidím v programu, tak se na něj strašně rád podívám. Plachta je pro mne pan herec!

plakát

1917 (2019) 

No...nekonečný příběh, nic jiného jsem v tom nenašel. Samozřejmě záběry, na hrůzy války a hory mrtvol, které dláždili bahení cestu hlavních hrdinů, jsou mistrovsky zmáknuté, ale to je tak asi všechno. Pár výstřelů a pochodové cvičení, na 2 hodiny. Za mne průměr průměrovatý.

plakát

Vražedná rychlost (2010) 

Jak tři L-39 nad bojovou stíhačkou vyzráli 😁 Tři puboši s kšiltem patřičně do strany vs. bojové letadlo s profi ošlehanými piloty. No krávovina jak prase, ztráta času a energie, tohle sledovat. Jedna hvězda, za letecké scény.