Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Zkrocená hora

Zkrocená hora (2005)

Film, který bez zbytečného patosu a "amerických klišé" citlivě vystihl osud dvou mužů, kteří se stali obětmi tradic a předsudků o správném životě, vztahu a lásce. Netuctový, ale jednoduchý příběh, který se opírá o vynikající herecké výkony. Skvělá režie, hudba a kamera.

Faunův labyrint

Faunův labyrint (2006)

Hrůzy boje, bezpráví a smrti očima dívky, která našla spásu a únik díky své fantazii a víře v dobro. Strhující příběh, který vás zevnitř spálí na popel a zanechá pouze bezmoc dospělosti.

Piano

Piano (1993)

Příběh matky a dcery, které hledají nový domov. Příběh dvou mužů, jeden touží po oddané manželce, druh touží po ženě. Příběh němé ženy, která objeví lásku, tam kde být neměla. Příběh piána a hudby.

Stvořeni pro lásku

Stvořeni pro lásku (2000)

Dokonalý příklad toho, že že film o lásce a vášni nemusí být plný slov, patosu a klišé. Asijský poklad o vztazích, citech a nenaplněné lásce. Film je plný nevyřčených citů, dusivého napětí, nesmělých pohledů a gest mluvících za vše. Plus výborná hudba.

Fontána

Fontána (2006)

Film, který je vyjímečný svou vizuální a hudební stránkou, přesvědčivými hereckými výkony, jiskrou a napětím mezi hlavní dvojcí a nevšedním příběhem. Dá se boj se smrtí vyhrát??

Tajemství slov

Tajemství slov (2005)

Drama životních osudů dvou lidí, kteří v sobě nesou bolest a tajemství. Herecký koncert Tima Robbinse a Sarah Polley. Pomalý příběh, zpočátku minimum dialogů, postupné budování napětí a atmosféry trpělivého diváka pohltí a odmění na konci filmu.

Medvěd

Medvěd (1988)

Nádherná krajina, dojemný ale uvěřitelný příběh, dokonale přirození čtyřnozí herci, kterým uvěříte každou emoci, protože "hrají - žijí" na základě instinktu přežít.

Prázdniny v Římě

Prázdniny v Římě (1953)

Romantická komedie " ze staré školy". Film je vyjímečný působivou atmosférou Říma, výbornými dialogy a napětím mezi hlavními hrdiny. Slza by u divaček na konci filmu měla být povinná. .)

Životy těch druhých

Životy těch druhých (2006)

Syrový zpočátku chladný příběh moci a bezmoci v policií ovládaném státě, kde můžete přežívat bez problémů, ale nesmíte myslet, nesmíte být vidět a nesmíte chtít žít. Běda vyjímečnému člověku a každému, v kom bude hlodat semínko pochybnosti a odporu.