Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (325)

plakát

Bratři Sunovi (2024) (seriál) 

Nevím jak vy ale já se díval na čínské dementy.

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Zhruba před 55 léty jsme během odpoledne zvládali 2x po sobě Vinetoua , potěch letech jsem měl včera chuť na nášup okamžitě , co víc dodat FAMOZNÍ.

plakát

Docent (2023) (seriál) 

Jako velmi slabá komedie tak to jo ale jako krimi ani náhodou ledaže by fóry o policajtech byli všechny pravdivé. To už raději Anděl páně  8 to je jedno.

plakát

John Wick: Kapitola 4 (2023) 

Dobré ale hodinu ubrat, anebo přidat ještě jednou schody a mrsknout na to 4 hodiny.

plakát

Mission: Impossible Odplata - První část (2023) 

Šel jsem z přeplněného kina (asi 30 lidí) značně nasraný. Natěšený z trailerů jsem očekával velkolepý biják a dostal jsem navoněné hovno. Suverénně nejslabší díl v sérii. Od Cruise bych to opravdu nečekal. Scénář je blábol akce nic moc. Po 10 minutách honičky v Římě jsem chtěl z kina odejít, no a všemi vychvalované finále mě nudilo ( s manželkou jsme počítali vagony aby jich nebylo příliš mnoho). Obsazení velmi bídné. jak padouch tak ta přisrávačka (mimochodem nechápu proč ji Cruise hned z kraje nezamordoval). Rekapitulace, pěkné barevné ale píčovina veliká. Velmi slabé 3 za 300 peněz.

plakát

Renfield (2023) 

Velmi slabá 3 a to jen za magora Cage.

plakát

Stvořitel (2023) 

Jako čerstvý důchodce jsem váhal jestli se zúčastnit středeční strkanice v kauflandu anebo těch 300 peněz dát na kulturu, tentokrát měl zvítězit žvanec. Panebože bůček v akci a já čumím na ubuleného Davida Washingtona (který je podle mě marný a na fotra určitě nemá). Vizuál OK ale ten zbytek ten bolel. Casting až na toho malého prcka velmi špatný no a scénář škoda mluvit, za mě slabé 3. (Len ta Duna ta mi chýba).

plakát

The Last of Us (2023) (seriál) 

Famózní Bella Ramsey a Peddro Pascal.