Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené filmy (6)

Hunger Games

Hunger Games (2012)

Hodně zajímavá myšlenka, do které byly místo dospělých dětí vloženy děti. Do hry o život. Svět a systém světa tohoto filmu se na plátně skýtá jako velmi zajímavý. A smysl soutěže by tam klidně mohl být rozebrán podrobněji. Ale až se děj dostane do arény, začíná teprve to pravé vzrůšo. Jennifer Lawrence se pro mě stala velmi zajímavou herečkou a věřil jsem jí vše od prvního k poslednímu. Doufám, že pokračování si udrží stejně silného ducha.

Kill Bill

Kill Bill (2003)

Tohle je prostě masakr a to doslova. Quentinu Tarantinovi se opět něco povedlo a Umu Thurman prostě žeru. Úplně si pamatuju, když jsem tento film viděl jako malý kluk a tak na půlku jsem se ani nedíval, jak jsem se bál. Ale teď si to užívám od začátku do konce. Krve je zde mraky, ale to už k tomu nějak patří.

Kill Bill 2

Kill Bill 2 (2004)

Úplně ve stejném duchu jako první díl. A neubralo to ani na otáčkách. SPOILER: Největší zážitek - vytrhnutí oka Elle - to byla libovka!

Hitman

Hitman (2007)

Asi je to tím, že mám odehranou celou sérii Hitmana na PC, ale já prostě nemůžu jinak hodnotit. Mě si tenhle holohlavý nájemný vrah s čárovým kódem na hlavě získal. Třeba scéna, kdy se potkali 4 agenti v metru a začali se masakrovat mě naprosto dostala. Timothy Olyphant zahrál Agenta 47 naprosto parádně a Olgu Kurylenko jsem bral jen jako přikrášlující bonus filmu.