Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Obsahy (7)

The Phenom

The Phenom (2016)

Film vypráví o tom, jaké to je, když vás otec nutí k něčemu, co vás nebaví. Neustále vás nutí k tréninku a pokud neuděláte to, co on řekl, čeká vás jenom výprask. Otec (Ethan Hawke) je na jednu stranu milující otec, ale na druhou stranu se projevuje jako tyran, který nutí svého syna do hraní baseballu. Chce po něm téměř nedosažitelné výsledky a mladý chlapec (Johnny Simmons) ho samozřejmě nechce zklamat. Ale čeho je moc, toho je příliš...

Morgan

Morgan (2016)

Film vypráví příběh o umělé inteligenci, která byla vytvořena v jedné korporaci. Hlavní hrdinkou je manažerka společnosti, jíž se podařilo tuto umělou inteligenci vytvořit. Nyní se má rozhodnout, zda tento experiment zničí, nebo ukáže světu. Rozhodne se pro to první, ale experiment se dostane mimo kontrolu a všem lidem začne jít o život.

Kráska a zvíře

Kráska a zvíře (2017)

Film Kráska a zvíře je klasickou pohádkou ze studia Walta Disneyho, jež vypráví o podivném monstru, které žije na osamělém místě. Do tohoto paláce najde cestu mladá krásná dívka (Emma Watson), která zde začne s hrozivým zvířetem žít. Ačkoliv je zvíře ošklivé, tak má velmi dobré srdce. Ale objeví se zde i další nápadník krásné dívenky. Dá přednost kráse, nebo dobrému srdci?

Buchty a klobásy

Buchty a klobásy (2016)

Děj se odehrává v supermarketu, kde veškeré jídlo touží po tom, aby si jej lidé koupili a jídlo tak dosáhlo věčnosti. V hlavní roli se objeví klobáska, která se rozhodne odhalit skutečnou podstatu své existence. Ale když zjistí, co se jídlu u lidí děje, chce o tom informovat i ostatní. Musí utéct a tím začíná jí a jejím kamarádům velké dobrodružství. Ale na cestě musí čelit mnoha nebezpečím.

Infiltrátor

Infiltrátor (2016)

Hlavním hrdinou je Robert "Bob" Mazur (Bryan Cranston), pracovník americké celní správy, který celý život pracoval jako tajný agent a bojoval proti drogám. Washington nyní rozjede největší akci v dějinách proti narkotikum a jejich hlavním cílem se stane Pablo Escobar - muž, kterého se bojí celý svět. Robert se musí infiltrovat do jeho blízkosti, ale může ho to stát i život.

Nerve: Hra o život

Nerve: Hra o život (2016)

Vee (Emma Roberts) je obyčejná středoškolačka, která je přáteli nalákána do on-line hry zvaná Nerve. Tato hra je podobná hře "Pravda nebo úkol", akorát je bez úkolu. Každý se může rozhodnout, zda bude hráč nebo divák. Vee se rozhodne pro první úkol, který ji zatáhne do nekonečného virtuálního kolotoče. Ve hře se spojuje s neznámým cizincem (Dave Franco), ale hra jim pak ukradne identity. A oni nemůžou hru ukončit...

Urge

Urge (2016)

Film Urge představuje příběh o skupině lidí, která odjede na víkendový pobyt. Zde se dostanou k majiteli nočního klubu (Pierce Brosnan) a začnou experimentovat s podivnou drogou zvanou "Urge". Tato droga je zbaví jakýchkoli zábran a začínají prožívat své divoké fantazie. Ale může být užita pouze jednou v životě. Parta přátel si to chce zopakovat, ale rozjede tím smrtící kolotoč.

Reklama