Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Fantasy
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Hvězdná brána: Atlantida

Hvězdná brána: Atlantida (2004)

Výborně ještě lepší než původní, a nejenom protože se to odehrává v Atlantidě, ale John Sheapard je sympatičtější než Jack O'Neill, doktor Rodney Mackey je fakt šašek, příběhy tam jsou zajímavější, Wraith Todd je nejzajímavější postava v seriálu ( podle mě ) a akce spolu s osobnostmi postav, jsou perfektní. Tenhle seriál je můj nejoblíbenější a jsem za to rád.

24 hodin

24 hodin (2001)

Tenhle seriál je hustej. Jack je sympatický a ochotný zajít co nejdál může, aby zastavil teroristy, fakt překvapivé zvraty a herecké výkony. jsem za polovinou druhého dne a už se nemůžu dočkat co bude dál. Třetí, napínavá série u konce a jsem lehce zmatený, proč se Jack v tom autě zhroutil? Nebyl vůbec žádný důvod, takže proč to tak bylo? To je fuk těším se na další sérii. Čtvrtá série je prakticky masterpiece, Jack tam mohl mít víc pěstních soubojů, ale definitivně nejlepší série.

Kouzelná Beruška a Černý kocour

Kouzelná Beruška a Černý kocour (2015)

Překvapivě skvělý seriál, víte když slyšíte tenhle český název tak čekáte nějakou pohádku, ale výsledkem je zábavný seriál s dobrou akcí a dobrým dějem. Hned jak si pustíte jeden díl, tak si pustíte všechny co vyšli a netrpělivě čekáte na další. Jedinou nevýhodou je opakovatelnost, víte když pořád říkají ty samé věci tak to trochu vadí.

Sonic Boom

Sonic Boom (2014)

Naprosto absurdní, šílený a TOTÁLNĚ zábavný seriál. Akce sice málo, ale je užastná a humor je perfektní, tady je ten humor a šílenost přirozený narozdíl od.... toho jiného seriálu. Seriál je trochu tuctový, ale z toho si vlastně dělají srandu ( spousta čtyřrozměrných vtípků ), akce je velice zábavná a postavy taky ( Knuckles, Sticks, Tails a Eggman jsou nejlepší Shadow měl zatím jenom cameo v posledním díle 1. série a byl hustej ). Seriál má nějaké problémy jako že díly by mohli být delší, mohli by tam být originálnější příběhy a některé ty čtyřrozměrné vtípky jsou trochu nucený ( některá pointa scén je jenom kvůli tomu vtípku ) a český dabing je NEJHORŠÍ CO JSEM KDY VE SVÉM ŽIVOTĚ SLYŠEL ( ještě že to sleduji v angličtině), ale to mi zážitky nezničí, když si chci odpočinout pustím si jeden díl a vše je OK

Winx Club

Winx Club (2004)

Winx Club je jeden z nejlepších kreslených seriálů co jsem kdy viděl. A nemyslete si že je to nějaký tuctový, holčičí seriál o pocitech a nákupech, NE tohle je akční, dobrodružný, fantasy, sci-fi seriál s trochou humoru. Postavy jsou zapamatovatelné a některé mají zajímavou minulost, akce je docela dobrá i když v pozdějších sériích je sem tam ukecaná, záporáci skvělý ( hlavně Valtor ) i když Darkar byl slabý a Ascheron ubohý. Holky jsou zatraceně sexy ( hlavně Flora ) a příběhy jsou zajímavé a někdy dost kreativní. Ale jsou tam nějaké mínusy např: osobnosti a neužitečnost kluků ( většinou ), polovina vtipů a humoru moc nefunguje, poslední díly 6. série docela zklamaly ( Ascheron extrémně zklamal, Rumprcimprcampr byl otrava a zničeho nic svatba ), díly jsou moc krátké na to jak složitý ten příběh může být ( 22 minut z toho část dílu zaberou přeměny ) a sem tam jsou dialogy co nedávají smysl. Ale jinak super seriál, mé hodnocení mohlo být nižší, ale vždycky si to rád pouštím znova. Jo málem bych zapomněl na jejich sexy, svůdné přeměny většina z nich se povedla.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Dudy, intriky, politika a draci, takhle bych tenhle seriál popsal. Tohle je typ seriálu u kterého musíte sledovat každý díl i přesto jak vám ten seriál ublížil ( když nečekaně umřou vaše oblíbené postavy ) . Například moje nejoblíbenější postava Eddard Stark, páni to je kladas je nejlepší... než umřel, pak Rob Stark... než umřel, pak zbytek Starkovy rodiny... než umřeli, , pak ahh fuck it spousta mých oblíbenců umírá PROOOČ???! Ještě přežila Danneris, Tirion, Jaime, sir Jorah Mormond Aria Stark a Jon Sníh, který vstal z mrtvých. At někdo z nich přežije PROSÍM.

World of Quest

World of Quest (2008)

Jeden z nejlepších kreslených seriálů co jsem kdy viděl: Slušná akce, skvělý humor a Quest je fakt drsnák.

Kobra 11

Kobra 11 (1996)

K tomuhle seriálu mám nostalgický vztah: sympatické postavy, solidní akce a nostalgický soudtrack a mnohemvíc. Ovšem připadá mi tam trochu vtipné jak Semir přichází postupně o své partáky, ale jinak je to solidní seriál.

Monsuno

Monsuno (2011)

Skvělý seriál, a to jsem čekal něco na způsob pokemonu, ale stal se z toho zajímavý seriál s nebezpečnými a šílenými záporáky, zajímavým příběhem a dobrými bitkami s monsuny. Fakt dobrý seriál. Proč tak nízký hodnocení? To fakt nechápu.

Power Rangers: Operace Overdrive

Power Rangers: Operace Overdrive (2007)

Nejlepší Power rangers jaký jsem viděl. Sympatické postavy celkem zajímavý příběh ( hledání pokladů, mocných artefaktů, prozkoumávání historických míst a ochrana světa ) atd.

Ovládací panel
1 bod