Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (55)

plakát

Ve spárech ďábla (2018) 

Podle slušného traileru jsem si říkal "no konečně zase pěkný horor". Jenže už po úvodní scénce jsem věděl, že film nebude tak našlápnutý jak jsem si představoval. Podle mě ve filmu nebylo žádné vyvrcholení. Pořád stejná snůška zabíjení... Většina filmu se hlavně odehrávala alespoň podle mě mimo hororový žánr. Divák čeká nějakou krvavou či lekavou scénu, ale místo toho se dočká ve finále prdu......

plakát

Slender Man (2018) 

Ze začátku se mi to i docela líbilo, ale když po další hodině bylo dokola furt jedno a to samé chtělo se mi spát. Nevím no, asi nejsem takový expert abych v tom viděl to co autor... Nebo je autor slepý a myslel si že to bude trhák. Trailer byl zajímavý, ale film stál za starou bačkoru.

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Většina diváků evidentně nepochopila, kdo je záporák, a kdo hrdina. Sakra lidi, on se snaží pomoct světu a oni se ho snaží zastavit. Thor má zase obě oči, Groot se bojí o tu svoji vrbovou větvičku, Qvil je zaláskovaný do Fiony, Stark má nového kamaráda a hrajou si spolu na doktora za asistence chudáčka mladého Petera, Bener se vrátil ke svojí lásce s umělýma kozama, ta borka co jí svítí ruce červeně se vykusuje se Starkem vyrobeným červeným exotem, Kapitán srábek se zapomněl oholit a jeho gay parťák Falcoln mu furt stojí za zadkem. Díky bohu za Draxe, to je z nich ten největší šéf. A pak je tu Thanos. Přesně ví, co chce a jde si za tím bez ohledu na ztráty, co ve svém životě udělá. Má svůj cíl. Na závěr filmu jim všem nakope prdel a ještě se podívá na západ slunce. Lidi by si měli ten film pustit dvakrát. Jednou ze strany našich starých Avengers, a podruhé ze strany hrdiny tohoto filmu, Thanose.

plakát

Deadpool 2 (2018) 

Achjo :( Proč se tu musí potvrzovat moje teorie, že dvojka je vždycky horší... Proč z něho museli udělat toho kladného hrdinu ? Proč sakra ?! Abych recitoval jedničku tohle je Lovestory. Přítelkyně hlavního hrdiny umře, hlavní hrdina se dá na světlou stránky ke skupince, kterou vede plešatý, starý, nebeskou bránu vyhlížející děda. A ouha zápletka se našla, náš deadpool se přeorientoval z prvotřídní buchty na malého kluka, a by toho nebylo málo připojí se k němu tak 45 letý polorobotický šéf z budoucnosti, který nosí za opaskem malého medvídka... Ach bože čím jsem si to zasloužil.

plakát

Moneyball (2011) 

Nepochopitelná filosofie... Na jednu stranu úžasný film, ve kterém se dá orientovat. Na druhou stranu úžasné sledovat tu nepochopitelnou hru, ve které se dějí věci, které prostý divák nechápe. Úžasné propojení logiky a sportovní vášně !

plakát

Navždy spolu (2012) 

Mno. Sice chápu, že se to opravdu stalo, ale film nic moc. Je to strašně moc přecitlivělé. Herci svoji roli jednoduše až moc přehráli. Zápal to mělo jen ze začátku, a potom film chytl takový nudný, pomalý, stereotypní a nervy drásající děj. Ani nevím jak jsem na něj narazil. Určitě nelituji toho, jsem se na to koukl, ale ani že jsem se s ním doposud nesetkal.

plakát

Kingsman: Zlatý kruh (2017) 

Stejně boží jako první díl. Netřeba k tomu cokoliv psát. Oproti prvnímu dílu se v tomto filmu objevuje více bojových scén, které jsou ještě víc nadupanější a epičtější ! Fakt smekám klobouk málo které pokračovaní je stejně dobré jako první díl.

plakát

Smrtelná nákaza (2006) (TV film) 

Už dlouho jsem neviděl víc absurdnější ptákovinu, bez špetky dění. Ano ptákovinu, tím narážím na naše okřídlené kamarády ptáčky, které v tomto filmu ve velkém množství masakrují, i když vůbec nemusí, protože ta chřipka se umí šířit i z člověka na člověka. Bohužel to není jediný bod z dalších mnoha absurdních bodů tohoto "filmu". Ale co mě opravdu vytočilo.... Divák čeká nějaký závěr filmu. Každý to tak má. Je jen málo filmů které mají otevřené konce a většina z nich patří mezi absolutní špičku. Nicméně tady je konec otevřený jako vrata do stodoly a najednou z ničeho nic konec !!! Titulky jedou a já koukám co se to jako kurva děje, že si nemůžu dokoukat ani "film". No prostě děs a hrůza !

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

A jéje. Šel jsem do kina už s tím, že sem věděl, že to bude průser. Překvapivě to nebyl zase tak velký průser jak jsem čekal. Ano, je špatný příběh, nachází se tam rádoby humor, který byl vtipný tak před 5 lety v podání Tonyho Starka, ale za poslední dobu ten ironickej humor převzali snad krom pana Kapitána Amériky úplně všichni. Nevím o co se Marvel snaží. Kdysi jim šlo o dobrý film se zajímavým příběhem. Teď jim jde o to zaujmout generaci ve věku 12-20 let a upřímně, když jsem seděl v tom pos*aně předraženém kině nejmenované firmy Cinestar, myslel jsem si že kolem mě sedí samé stupidní opice které by se smáli i brečící mamince s dítětem. Teď k té lepší stránce filmu. Marvel se může pyšnit dobrými efekty a vizualizací, ve které poslední dobou nemají skoro vůbec konkurenci ( krom Lucasfilm samozřejmě ). Poté je tam dobře vidět herecká snaživost a zapálenost do role. Toto je první film od Marvelu, kterému nedávám 5 hvězdiček, ale bohužel za tenhle film jenom 3*. Sem osobně zvědaví jak dopadne Black panter.

plakát

Snowden (2016) 

To si člověk nemůže zahrát už ani hledání min, aby ho nějakej zkur*enej amík nepozoroval a nehladil si u toho svoji úžovku ! Jsem rád že to někdo natočil, aby se to do společnosti dostalo ještě víc, než to bylo. Smekám svůj imaginární cilindr, před výkonem Josepha Gordon-Levitta. Krásně natočený životopisný thriller. Životopisné filmy mám rád. Režisér tam totiž nemůže moc změnit a má jasně daný cíl. Kdyby se vyskytl kdekoliv problém, tak se musí vyřešit tak, aby se moc nepozměnila struktura filmu. Snowden nám všem ukázal, že mít v rukou velkou moc ještě neznamená ji využít. To jsem si z filmu odnesl já osobně.

Ovládací panel
1 bod