Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (45)

plakát

Psí poslání 2 (2019) 

Bylo mi jasné, že film nebude tolik populární a šlo to pozorovat v místním kině, kde nás bylo 8, každopádně protože jsem na prvním díle nebyl, tak jsem musel na dvojiku do kina. Říkal jsem si, i když mám psy velice rád, že nebudu měkoun, ale oproti prvním díle mi přišlo že tady bylo více dojemnějších scén, kde mi ta slza lehce ukápla. Film je po příběhové stránce povedený, velice se mi líbil Dennis Quaid, který se do role velmi hodí a na konci byl i zábavný. Je pěkné si také jednou odpočinout od akčňáků a marvelovek, což mě vůbec nevadilo.

plakát

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019) 

Co tu psát dlouhé slohy. Prostě akce, trošičku i auta, 2 chlapáci s dobrýma hláškama, záporák naštvanej na celej svět a pěkná ségra Shawna. Na film jsem šel s očekáváním nadupanýho akčňáku co s FaF moc nesouvisí a to jsem taky dostal, jen ty efekty už občas byly přepal.

plakát

Ant-Man a Wasp (2018) 

Nevím proč, ale od filmu jsem dostal víc, než jsem čekal. Ant-mana jsem dřív nějak nemusel ale po dvojice se mi přiblížil. Líbilo se mi, že film byl pojat trochu humorným stylem jako poslední thor. Doufám, že se ještě s Wasp objeví v příštích avengers, bohužel v potitulkových scénkách to nebylo vůbec prozrazeno.

plakát

Aquaman (2018) 

Co jsem očekával, jsem taky dostal, pěknou pohádku o Atlanťanech. DC se už zlepšuje a velké + mají ode mě díky Momoovi, který je můj oblíbený herec z Hvězdný brány a do této role se prostě hodil. Sexy Amber mi taktéž sedla do oka. Efekty byly super, v Justice League je určitá propojenost k tomuto filmu, záporák splnil svou funkci a konec dopadl, tak jak měl. Viděl jsem tam náznak podobnosti k Thorovi, což není nějaký problém, ale spíše mi tam nesedly určité okamžiky, či scény které se mi zdály jaksi nevhodně vymyšlené a divné, každopádně jsem se ani chvilku v kině nenudil.

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Co na to říct, prostě Marvel. Jediné co stojí za zmínku, je to, že film donesl spousta překvapení a zajímavé ukončení, které na chvíli ukojí touhu po druhé časti, ale i tak bude těžké čekat další rok.

plakát

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená (2018) 

Musím říct, že předchozí díly byly určitě lepší, na druhou stranu je film určený hlavně pro děti a přiznám se, že jsem se taky občas zasmál. Jako oddechová pohádka na deštivé odpoledne super.

plakát

Plán útěku 2 (2018) 

Potenciál velký, příběh dobrý, děj přímočarý, herecké výkony slabé, efekty podprůměrné. Jako strašná hrůza mi to nepřišlo, ale oproti prvnímu dílu to byl značný rozdíl. Film na mě působil lehce chaoticky a přišlo mi to jako kdybych se kouknul na náhodně vybraný dvojdíl nějakého scifi seriálu.

plakát

Ready Player One: Hra začíná (2018) 

Film byl tak zvláštně pojat, že se mi na jednu stranu líbil a na druhou zase až tolik ne. Byly tam určité zcénky které mi nějak moc nesedly, ale film obsahoval tak nějak vše co by měl, lásku, akci, super efekty z virtuální reality, super soundtracky, napodobeniny filmů a her se mi též zamlouvaly. Rodičům to ale moc neřeklo, taky to je film spíše pro mladší publikum, nebo ty kteří chápou naplno dnešní elektronický svět, tak ty to pak pozorují s trochu jinačí perspektivy (tím nikoho neodsuzuji :) ).

plakát

Taxi 5 (2018) 

Francouzkej Vin Diesel se prohání v taxíku s Lambem a Ferrari. Super soundstrack, občas i hláška, toť vše, nic víc, nic míň. Emanuel a Daniel by mě potěšily o dost více.

plakát

Tomb Raider (2018) 

Už od mala, hraji a dívám se na tomb raiderku. Tuto tvář po Angelině už znám z herní Lary, příběh dost podobný, ale dost se lišil. Musím uznat, že to co jsem od filmu čekal, tak jsem taky dostal. Až na pár much a některé efekty, se mě film líbil a určitě pustím znova, než půjdu tentokrát už do kina na další díl.