Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Fantasy

Recenze (6)

plakát

Roger Waters: The Wall (2014) 

Tenhle film posílil moji lásku k Pink Floyd a rozhodně i k Watersovi. Snímek totálně nadčasový, úchvatný, euforický. Kéž by akorát ten Waters myslel víc na fanoušky a hlavně roztomilýho Mansonona a urovnal to s Gilmourem, kterej ve snímku neuvěřitelně chyběl...No a taky, co si myslí, že zmíní Sydovo jméno v celym filmu až na konci a to jenom meziřečí? To si děláš srandu Watersi, ty bábovko čarovná....jo a nakonec PROČ TO HRAJETE TAK NAHLAS?

plakát

Mládeži nepřístupno (2013) 

Je to tak strašně moc stupidní, že to musí bavit každýho. Škoda, že některé scény nebyly trochu více rozvedeny. Dávám ***, protože na natočení takovýho filmu musíte mít koule (a nejlíp na krku.)

plakát

Dobrý Will Hunting (1997) 

Souhlasím s dobytčím komentářem, ale i tak film ohodnotím daleko kladněji, neboť jsem jej po celou jeho délku hltala. (''Dobrá kniha je ta, kterou přečtete jedním dechem.'') Ovšem musím zmínit, že jsem ze začátku nečekala, že to bude film o takovém hajzlíkovi (nebo infantilním geniovi, jestli chcete). Film by se měl jmenovat spíš Dobrý Čůrák Will, poněvadž mi přišla hlavní postava nejenom přehnaně zidealizovaná, ale také mimořádně sobecká. A co nechápu (+*spoiler*!!!) - Ve filmu je vysvětleno, proč Will opustí Minnie (svou dívku), ale nechápu, proč mu pak jeho terapeut říká, že to nebyla jeho chyba, když to stejně jeho chyba byla? I přesto dávám plný počet hvězdiček, protože mě film opravdu ani chvilku nenudil.

plakát

CBGB: Kolébka punku (2013) 

Soundtrack se musí líbit snad každému, to bez debaty. Taky se mi líbilo, že je vše zpracované na téma ''Píšu o tom komiks'', ale na druhou stranu mi přišlo, že film mohl být mnohem delší a zajímavější. Působilo to na mě valně nuceně. Hodně slabý dialogy mě taky dost zklamaly. Film o punku by podle mě měl být zpracován víc punkově, než tahle rychlá tuctová nálož čehosi. Jako jo, líbilo se mi to dost, protože je zde jedna pecka (skladba) za druhou, a jedna bombová kapela za druhou, a navíc je to podle skutečný události, což je obdivuhodný, ale tak třeba například punková královna Patti Smith tam má scénu, kdy říká ''to je umění vole'', a prostě vůbec na mě jako Patti nepůsobí. Dokonce i Blondie tam je větší děvkou než doopravdy, a to teprve nemluvim o Iggym - to se mi chtělo brečet.