Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Fantasy

Biografie (5)

Gordon Alexander (herec)

17.07.2018

Gordon se narodil skotským rodičům. Pochází z dlouhé řady talentovaných hudebníků a umělců, z nichž nejvýznamnějším je norský skladatel Edvard Grieg. Jeho dědeček George Milne byl důležitou postavou při Gordonvě rozhodování zdali držet rodinou tradici a stát se umělcem. Byl perkusionistou v BBC Scottish Symphony, a také v… (více)

Georgina Campbell (herečka)

14.07.2018

Georgina Campbell je britská herečka. Její otec je původem z Jamajky a matka je Angličanka. Georgina vystudovala Royal Holloway University of London, v roce 2014 zde obdržela titul z filmových studií.V roce 2009 získala hlavní roli v seriálu Freak pod taktovkou režisérky Clair Breton. Později se k Georgine dostali menší… (více)

Rasmus Hardiker (herec)

14.07.2018

Rasmus Hardiker je anglický herec. S výborným prospěchem vystudoval Arthur Terry School v Sutton Coldfield, jeho oborem bylo drama. Jeho křestní jméno Rasmus je celkem běžné jméno, avšak v Dánsku, odkud pochází Rasmusova matka. Jeho premiérou byl televizní seriál The Rotters' Club, poté si zahrál ve více než deseti seriálech… (více)

Cameron Cuffe (herec)

13.07.2018

Cameron Cuffe je anglický herec. Vystudoval Lir National Academy of Art v Dublinu. Jeho kariéra započala na divadelních prknech, a to konkretně v Park Theatre ve hře „The Vertical Hour“, a poté v The Donmar Warehouse ve hře „City of Angels“. V roce 2016 se poprvé objevil na stříbrném plátně a to ve vedlejší roli v biografickém… (více)

Aubrey Joseph (herec)

12.07.2018

Aubrey Joseph vystudoval Proffesional Performing Arts School v New Yorku. Jeho zálibami jsou rap a tanec. Konkrétně v tancích Aubrey vyniká, věnuje se baletu, tapu, modernímu a hip hopovému stylu. Jeho kariéra započala v divadle na Brodway, kde si střídajíce se s Judahem Bellemym objevil jako postava Simba z muzikálu „Lví Král“… (více)

Reklama