Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (740)

plakát

The Cellar (2022) 

Úplně v pohodě fungující horor (odpočítávání schodů mrazivý), kde se to klasicky posere v okamžiku, kdy už musí přijít s nějakým rozuzlením.

plakát

Jeden život (2023) 

Žádná velká filmařina, spíš průměrnej televizák, ale ten příběh je natolik nosnej a silnej, že je to vlastně jedno. Ve Světozoru jako na pohřbu.

plakát

Sexuální výchova (2019) (seriál) 

Má to všechny předpoklady pro to, abych to nenáviděl, ale přesto jsem si to zamiloval. Aspoň do čtvrté řady, která je naprosto příšerná a tvůrcům z celé té woke kultury úplně jeblo.

plakát

The Last of Us (2023) (seriál) 

Nejsilnější v okamžicích, kdy si postavy jen povídají, klidně by se to celé obešlo bez nakažených. Kdo hejtuje sedmou epizodu, tak ten se ve druhé řadě posere, viz rozkol v hodnocení mezi hráči a kritickou obcí: https://www.metacritic.com/game/the-last-of-us-part-ii/ Za mě však díky postavě Abby ještě o level výš, má to koule a je to nekompromisní.

plakát

Barbie (2023) 

Původně jsem se těšil, že to točí ambiciózní režisérka a nakonec jsem litoval, že to nenatočil třeba Ben Stiller jako Zoolandera, ke kterému má Goslingův Ken blízko. Škoda, té emancipovanosti bylo prostě příliš.

plakát

Trnovník (2022) 

Íránský Inception. Akorát že vůbec!

plakát

Ztracené děti (2023) 

Artovější Stranger Things. Když děti přestávají být dětmi. Škoda té doslovnosti, ale i tak výborné.