Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (740)

plakát

Boží ruka (2021) 

Prázdné, laciné (stánek Neapole po zápase opouští pár diváků), z potenciálně zajímavých postav (Patrizia, pašerák a ostatně i Fabietto) nevytěžené nic nebo jen lehce nakousnuté. Žádná záběrová pastva pro oči. A těch pár zmínek o Maradonovi to fakt nevytrhne, slouží jen jako kulisa.

plakát

Poslední souboj (2021) 

Překvapivě rychlý, což jde na úkor vyprávění. Nečekejte nic epickýho jako Gladiátor, ale skvěle odvyprávěné komorní drama s drtivým posledním soubojem.

plakát

Zátopek (2021) 

Běžte na to.

plakát

Chyba v Matrixu (2020) 

Kdyby se film radši soustředil na případ Joshua Cooka, udělal by mnohem líp, protože v jeho okamžicích je zdaleka nejlepší. Takhle zůstává jen nekonečné blábolení o tom, jak je celý život simulace, u něhož autor neví, kdy přestat a furt jede dál.

plakát

Sweat (2020) 

Kouká se na to pěkně, ale jaksi to nemá co říct. Alespoň nic, co by člověk nečekal.

plakát

Chyby (2021) 

Je tu spousta věcí, co mám rád (Blackdog v Berouně, herní konzole, pivo, tsunáč v titulcích a... porno! A konec mi sedl, krásně ukazuje na českou malost, takže za mě víc než spokojenost.

plakát

Delhi Crime (2019) (seriál) 

Problém vidím v tom, že seriál je poměrně přesná rekonstrukce případu a zároveň se snaží o to, aby měl každý díl "hollywoodský cliffhanger", který má jakože navnadit na další epizodu, přičemž se vždy ukáže, že vyprchá úplně do ztracena právě proto, že se sveřepě drží realit.

plakát

The Captive (2014) 

Ukázkově nefunkční. Iritující skákání v čase (na začátku často i uprostřed vět) a nepřesvědčivej Reynolds. Chladné, bez emocí.

plakát

Host (2020) 

Velice fungující strašení shazovaný debilitama typu Jdu ven, tak si musím nasadit roušku nebo se dotknout loktem v nejvypjatějších okamžicích, kdy jde postavám o život.

plakát

Sousedé (2017) (seriál) odpad!

Jinej vesmír