Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (9)

Futurama

Futurama (1999)

Naprosto vynikající seriál!! Nejlepší postava je ale Scruffy(uklízeč)!!!

Zaklínač

Zaklínač (2002)

Nádherný výtvor polské kinematografie! Sic trochu horší triky z Barrandova, ale za to pěkné šermířské scénky. Zebrowski to taky zahrál pěkně a sexu bylo taky požehnaně.Co si víc může srdce divákovo přát?

Firefly

Firefly (2002)

No když mě kamarád řekl: "Kouknise na Firefly, jeto perfektní mix westernu a sci-fi.", tak jsem si řekl bože to je ptákovina a zdvořile jsem odmítl. Pak o tom několikrát básnil a já se chytl, naštěstí. Po shlédnutí prvního dílu jsem se radoval a těšil na dlaší jak malé děcko. Po díle 14 mě bylo chmurno, že je toho tak málo. Perfetkní spojení dvou snad neslučitelných žánrů, vzniklo perfektní dílko. I futuristické použítí činštiny, což bohužel asi není zas tak nereálné. Příběhy jsou perfektní a tajemný reverend je taktéž perfekt. Vcelku evidetní chraktery, všechny však s jemným nádechem tajemna jsou přesně to pravé. Vážně škoda že toho nenatočily víc.

Battlestar Galactica

Battlestar Galactica (2004)

Už si ani nepamatuji jak jsem se k tomu dostal, ale rozhodně to bylo dobře. Po pilotním filmu jsem byl tak rozjuchaný, že mě ani následující bombová sprška ve škole, která ohrozila moje dlaší studium, nedokázala rozhodit. Proto jsem hned po návratu ze školy skočil na PCčko a spustil sérii s prozajickým názvem 33, no a skončil jsem až když mě druhý den zvonil budík že je čas stávat a jít zase do té školy :-( Perfektní první akční serii mě vážně dostala, druhá více méně politicky laděná mě i přesto nadchla a třetí mě zas objasnila že tam zas nebude tak jednoduché a jelikož čtvrtá se má objevit v období mých maturit, začínám se bát o jejich výsledek :D Jestli vás teda zajíma jestli už se pudáří najít zemi tak směle do toho. Hudební doprovod je taktéž skvělý. Technicky skvěle zvládlý Cyloni a vesmírné souboje a hlavně to je napínavý ;-)

Dr. House

Dr. House (2004)

Původně jsem si řikal že to bude jen další ptákovina z nemocničního prostředí. Pak jsem omylem zhlédl jeden díl a ono to bylo dobré, tak jsem se koukl na další a ono to bylo furt dobré, ale co dobré skvělé a tak jsem se koukl na ty díly o které jsem přišel a ty byly tak vynikající. Teď už se nemůžu dočkat pondělí, abych viděl další díl ;-) Hlášky Dr. House a pokus bránit se od jeho sekundantů je prostě perfektní. Nevíc mě dostává jeho asociace, kterou jsem ještě stále nepobral :D

Griffinovi

Griffinovi (1999)

Jedinej seriaál kdy jsemse od začátku až do konce válel smíchy!!Uplně nejlepší jsou hlašky Stewieho!!!