Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (31)

plakát

Partička Nová krev (2023) (pořad) 

První talentová soutěž, kdy jsem se pobavil.  Asi není v Česku nikdo kdo by neznal Partičku. Takže jasná výzva a jen se divím těm co nemají soudnost a myslí si , že jsou dobří jak kluci, aby si s nim zahráli. Ale co , holt je to průřez naším národem. Každopádně oceňuji přístup porotců Dangla, Suchoše a Geňi. Je to vtipné.

plakát

WTF: Welmi Trapné Ftipy (2023) (pořad) 

Předně bych řekl, že tu za posledních 20let nevzniklo nic tak odváženého. O tom svědčí i zdejší recenze, které se nemohou sjednotit jestli je to kameňák, satira atd.. Já bych byl ještě odvážnější, ale zjevně bych se tím tady nezavděčil mnoha lidem, ale to je život. Co člověk to jiný názor a jiná chuť. Pokud to vezmu fakticky pragmaticky. Výkony herců za mě velmi dobré, jasně projevují komediální talent. Možná někdy se snaží být hodně suchý, ala Britská komediální škola. Ale ruku na srdce to umí jen Briti a ne Češi, to že se nám to líbí neznamená , že to umíme. Tady je prostor na zlepšení. Celkově mě baví nápaditost témat a postav. Nicméně mám radost, že tady něco takového vzniklo. Dal bych  celkem 3 hvězdy, ta čtvrtá je za odvahu.

plakát

Adventures of Aladdin (2019) 

Průměrné zpracování, dobře známého příběhu. Slušně odvedená práce která pobaví, ale nezanechá po sobě žádný wau efekt i když zrovna tomuto příběhu by to slušelo.

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Tohle suveréně proráží nejhlubší dno české televizní tvorby.

plakát

Besa (2018) (seriál) 

Co se stane, když se člověk připlete k Albanské mafii. Velmi dobře vystavěný seriál. Zní to divně ale je to balkánský seriál severského typu.

plakát

Parta z penzionu (2019) (pořad) 

Výborný, skvělé. Pánové potvrdili, že jsou mistři improvizace. Rozhodně bych se vyvaroval srovnání s Partičkou, tohle je úplně jiná disciplina. Tady je třeba stále myslet i na děj není to jen o krátkém skeci. Za mě to je úžasné, bavil jsem se královsky.

plakát

Pat a Mat znovu v akci (2018) 

Sekačka je skvělá. Dabing skečů dabing mi přijde dobrý a vtipný, bavil mě. Celý díl si dabovaný nedokáži představit, ale nezavíral bych před tím dveře, možná to může být fakt dobré. Každopádně film je pohodový a jak jsem si v kině všiml baví dobře děti i dospělí. A protože je to film pro děti, tak hodnotím z pohledu jak se děti smály a jak je to bavilo jdnoznačně musím dát 5.

plakát

Teambuilding (2018) odpad!

To, že si pan režisér Novák myslí, že umí točit komedie to chápu. Zeptejte se blázna zda je blázen a odpoví Vám, že je letadlo nebo stonožka, určitě ne, že je blázen. Ale proč někdo producent, kameraman, střihač prostě někdo ze štábu mu neřekne, že to neumí. Že natočil blbost to nechápu. Vždyť v těch závěrečných titulkách je jmen a to mezi nimi není nikdo soudný?

plakát

Špunti na vodě (2017) 

Na to kdo v tom hraje, jsem čekal opravdu více. Je to vodní kopie "S tebou mě baví svět" bohužel není tam nic nového. Film ideálně do TV na plátno to úplně neni nic nového nepřináší bohužel.

plakát

Deník strojvůdce (2016) 

Je to film který mi uvízl v hlavě. Pracuje s velmi banální myšlenkou, kterou si ani neuvědomíte. Jako strojvůdce řídíte vlak, kterou nezabrzdíte na metru ani s ním nikam neuhnete, prostě jako strojvůdce víte, že srážka je nevyhnutelná a nic s tím neuděláte. I když nechcete nikomu ublížit, prostě ublížíte a s tím se musíte vyrovnat - je to součást práce strojvůdce.Jedním se způsobu jak se s tím vyrovnat je humor. Scénář s humorem pracuje velmi dobře nikdy nepřekročí hranici trapnosti a naopak přes smích si uvědomíte, že být strojvůdcem není jen vozit se na lokomotivě. Líbí se mi že to je pohled na obyčejné téma opravdu z nečekaného pohledu. Film mě bavil a rozhodně se na ty pány v lokomotivách už dívám jinak.