Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní

Recenze (106)

plakát

Spirála strachu: Saw pokračuje (2021) 

Jsem si plně vědom toho, že série Saw po prvním dílu (který je u mě pohodlně v TOP 10 nejoblíbenějších filmů) upadala do čím dál větší šedi, ne-li černoty. I tak jsem si původních 7 dílů vždy nějak užil díky propletení jednotlivých částí, Tobin Bellovi a především hudbě Charlie Clousera. Když přišlo ohlášení Jigsaw, bylo mi jasné, že je čeho se bát a ano, byla to naprostá sračka. Člověk by si řekl, že už tuto sérii nechají být, ale ne. Proč se nerozhodnout oslovit k hlavní roli komika a neherce a nevymyslet na koleni naprosto tupý, nezajímavý a nikterak nepřekvapivý příběh a udělat další film. Šel jsem do toho s nulovým očekáváním a přesně nulové zábavy se mi dostalo nazpět. Jediné za co dávám jednu hvězdu je nostalgie při soundtracku Charlie Clousera, který je jako vždy výborný. Já však doufám, že už tato spirála hrozných snah o oživení série pokračovat nebude!

plakát

Plán útěku 2 (2018) odpad!

Mé původní hodnocení bylo jedna hvězda asi 10 minut před koncem filmu s komentářem "Jedna hvězda za to, že jsem to vydržel dokoukat". No a teď po zhlédnutí onoho zakončení nešlo jinak než změnit na odpad.

plakát

Kingsglaive: Final Fantasy XV (2016) 

Absolutně špičková CGI animace s výborným soundtrackem, epickými bitvami, hromadou kouzel a i když možná mnohkdy předvídatelnými zvraty, tak příběhem, který vás více než navnadí na, doufám, nejlepší Final Fantasy všech dob s číslem XV. Pro mě naprosto skvělá podívaná.

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Jednoduše nostalgie pro všechny fanoušky Arnieho a jeho role Terminátora. Přesně to jsem chtěl, očekával a nakonec i dostal, takže spokojenost.

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

Po počáteční akční scéně jsem si říkal, že tento díl bude naprostý odpad. Postupně se to však začalo rozjíždět a nebývale jsem se bavil především nad slovními potyčkami a sarkasmech hlavních aktérů. Antonio Banderas zahrál svou roli bravůrně, stejně tak nezklamal Snipes a staří dobří známí se též nepředvedli zle. Nová omladina mě zrovna nevzala, náborová scéna byl vysloveně trapná, ale krom začátku a tohoto jsem se nenudil a to je hlavní. Arnie a jeho výrazy obličeje s odkazem na několik proslulých hlášek též zabralo na výbornou. Pro mě milé překvapení, ale zdejší kritiku a slabší hodnocení ostatních beru.

plakát

Šigacu wa kimi no uso (2014) (seriál) 

Shigatsu wa kimi no uso bylo v podstatě mé první anime, do kterého jsem se pustil a po jeho zhlédnutí silně pochybuji, že ho jen tak něco překoná. Není u mě obvyklé, abych tak snadno propadnul slzám. Myslím si, že nebylo jediného dílu, kdy bych neuronil slzu a to ať už z dojetí, strachu, smutku nebo něčeho jiného.. Od prvního dílu jsem naprosto propadl postavám, cítil s nimi a přál si, aby na ně v dalších epizodách čekalo jen něco pěkného. Vše bylo ke všemu navíc tak krásně zpracované a ta hudba.. ta hudba.. naprosto vynikající soundtrack. Je tomu již několik hodin co jsem dokoukal poslední díl a já.. stále na to nemůžu přestat myslet, stále je mi smutno, stále si přeji, aby to bývalo skončilo jinak.. Mám co dělat, abych i u psaní tohoto komentáře zůstal v klidu a víte co, já to raději ukončím, protože to prostě nedávám. Jestli tohle není důkazem, že jde o skvělé dílo, tak už nevím co by bylo. Kaori.... arigato.

plakát

Tři bratři (2014) odpad!

I výhružné trailery IS jsou lepší jak tahle sračka!

plakát

Kameňák 4 (2013) odpad!

To byla taková sračka ve všech ohledech, že nevěřím, že natáčení zabralo více jak jeden jediný den. Toto nemůže přece ani nést nálepku "komedie".. je to vysloveně horor.