Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (38)

plakát

Kancl (2005) (seriál) 

Do konce 4. série určitě 4 hvězdy.. potom to jde dolů a u šesté série jsem se už nezasmála ani jednou.. nevím, jestli proto, že se vtipy logicky opakují a nebo proto, že jsou nové a nevtipné? Asi mix obou. Každopádně nehynoucí klasika, kterou by měl vidět každý, i když třeba ne všechny epizody.

plakát

Amadeus (1984) 

První film u kterého jsem kdy brečela.

plakát

Zelená míle (1999) 

Nemůžu se vyhnout porovnání s knihou, která je prostě o tolik moc lepší! Kdybych ji neznala, nejspíš bych se nebránila většímu hodnocení, ale takhle nemůžu jinak.

plakát

Zpátky do školy (2009) (seriál) 

Jedna z těch lepších komedií současné seriálové scény. Kdyby byl seriál jen o Abedovi s Troyem, dám 5 hvězd. Zbytek mě bohužel začal cca po třetí sérii celkem nudit. A asi jsem jediná ale Ken Jeong mi prostě nepřijde moc vtipný?

plakát

Lovci duchů (2005) (seriál) 

Pokud vám vyloženě nevadí queerbaiting a tichá misogynie, asi můžete mít seriál bez problémů rádi.. Mě osobně to přestalo bavit po osmé sérii.

plakát

Hrdinové (2006) (seriál) 

První a druhá série jsou perfektní.. pak to jde pomalu ke dnu. Přesto dobrý nápad, kterému ale neustále zamotávání příliš neprospělo.

plakát

Super 8 (2011) 

Strašná nuda spojená s tím, že mě fakt nebaví sledovat partičku děcek s kamerou a chlupatějším E.T. .. Ještě stále jsem nepochopila, co lidi na Abramsovi mají.

plakát

Misfits: Zmetci (2009) (seriál) 

Po třetí sérii jsem to ztratila. I když Rudy nebyl vyloženě špatnou náhradou Nathana, nebylo to už ono. První dvě série ale pořád zůstávají prvotřídním zbožím, o tom žádná.

plakát

Griffinovi (1999) (seriál) 

Co říct... nejameričtější odpad všech odpadů. Co je na tom proboha vtipný a kdo jsou ti lidi, co se na tohle dívají? Chci to vědět, abych se mohla držet co nejdál.

plakát

Ztraceni (2004) (seriál) 

Opět věc, u které jsem nikdy nepochopila tu šílenou popularitu.. Už někdy v první sérii jsem si celkem říkala what the fuck a to mi tehdy bylo asi 12.. Nemůžu říct, že by to bylo vyloženě špatné, ale Abramsovo pojetí světa asi obecně prostě není nic pro mě. Přesto nejsem vyloženě proti. Rozhodně kvituju aspoň to, že se tvůrci (díky bohu) rozhodli plácnout do letadla i minority, takže to není 121 dílů o bílých Američanech..