Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Sci-Fi
  • Akční

Recenze (830)

plakát

Princezna a půl království (2019) (TV film) 

Příjemná, docela vtipná pohádka. V porovnání s minulými roky je to pro mě milé překvapení. Slabší čtyři hvězdy.

plakát

Zhasni a zemřeš (2016) 

Asi nic kultovního, v zápletce, ani postavách se člověk čirého překvapení nedočká. K vysokému hodnocení mě ale přesvědčily tak čtyři věci. Zaprvé samotná postava ducha, Diana měla na to být skvělým monstrem a snad se z ní dalo ve filmu vytřískat ještě více, potenciál na to byl. Za druhé atmosféra, kterou filmaři velmi slušně vybudovali. Za třetí film uběhl dost rychle - možná, že až ku vlastní škodě. A za čtvrté se mi velmi líbila úvodní scéna. Z letošní filmové produkce patřil Zhasni a zemřeš k těm lepším zážitkům. Přikláním se ke čtyřem *.

plakát

Skypemare (2013) 

Kraťas, jehož děj byl předvídatelný, ale svým zpracováním a délkou se mu nepodařilo začít nudit. Lepší 2*.

plakát

Banshee (2014) 

Vzhledem k nízkému rozpočtu byl snímek natočen poměrně slušně, obsahoval několik napínavých míst a dařilo mu udržet atmosféru, herecký výkon hlavní představitelky byl také dobrý. Strašidlo už nikoli, ale to je věc spíše finanční, řekla bych. Zasloužené 3*.

plakát

Greed (2008) 

Pokus o sdělení, že chamtivost je ve svém důsledku zabiják. Animace průměrná.

plakát

White with Red (2013) 

Souhlasím se zdejšími uživateli v tom, že začátek opravdu lákal na slušně natočený kraťas se zajímavou pointou. A vznikl z toho... horor určitě ne, spíš nechtěný vtip. Velmi slabé 3*.

plakát

Babysitting, The (2013) 

Nedoporučuji. Špatná filmařina, herecké výkony i děj.

plakát

Dollface (2011) 

Obstojná hororová jednohubka se zajímavým námětem, slušnou atmosférou i několika napínavými místy, herecké výkony neurazí. Pointa je však trochu na domyšlení (vymyšlení). Body přidávám za povedenou hudbu.

plakát

Amy's Torch (2008) 

Až moc krátké, odfláknutý konec.

plakát

Killing Joke, The (2011) 

Výborný vizuál, vybraná místa, práce s barvami, kamerou a hudbou. Na děj se nehraje, stejně jako na logičnost, pokus vystupňovat napětí mi nepřišel tolik zdařilý. V hodnocení ale přidávám hvězdu kvůli závěrečnému pohledu, který opravdu bere dech.