Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Sci-Fi
  • Akční

Pořady (9)

Hlubinami vesmíru

Hlubinami vesmíru (2007)

Panu Suchánkovi a jeho hostům bych chtěla vyjádřit velké poděkování, Hlubinami vesmíru je opravdu vynikající popularizační pořad.

Dobývání vesmíru

Dobývání vesmíru (2010)

Jeden z nejlepších produktů, jež nabízí Stream. Nijak složitě naservírovaný, přesto zajímavý a hodnotný obsah, z něhož si posluchač hodně odnese. Tímto principem se má řídit správná popularizace a tento pořad se ho drží jako pověstné klíště. Moc chválím a fandím!

Salón Cimrman

Salón Cimrman (1999)

Srovnávat s Divadlem ani nemohu, Salón hodnotím jako samostatnou entitu s vlastním stylem pojetí. Přesto, že má někdy dost slabší pasáže, není jich tolik, aby pořad zakopaly. Myslím, že kvůli kouskům povedeným (např. Maryshow) je silně nadprůměrný a přiznám se, můj velmi oblíbený. Mnoho pasáží jako třeba Šlapal zelí pro okres... cituji často a dosud. 85%

QI

QI (2003)

Byly okamžiky, kdy jsem vážně postrádala transkript (rychlost mluvy i slovíčka), ale u tohoto brilantně švihlého pořadu jsem vydržela, protože nešlo jinak. Něco se člověk i dozví a už se mi dvakrát stalo, že jsem smíchy spadla z křesla (o válení po stole, jak tu píše uživatel přede mnou, ani nemluvím). K tomu naprosto skvělý a odzbrojující pan Stephen Fry, kterého si opravdu cením. Fakt to stojí za to. P.S.: zdá se, že se k české verzi nedostanu – nevidím k tomu důvod.

Whose Line Is It Anyway?

Whose Line Is It Anyway? (1988)

O tom jsem neměla tušení. Sjíždím tuhle původní verzi a zjišťuju, že je to ještě větší síla. A Clive Anderson mi sedne. 100% a pět hvězd je málo.

DVTV

DVTV (2014)

Přikláním se k názoru, že odchod z televize prospěl oběma (Události, komentáře už skoro nesleduji – není proč, když tázající se sebou nechá lidově řečeno "orat"). Moderátoři fakt působí, že jim spadla „klepeta“ z rukou. Ohledně nich samotných: co se týká ČT nebo Radiožurnálu, s M. Veselovským jsem problém nemívala. K D. Drtinové výhrady mám, občas jsem se i divila, co tím chce básník říci – respektive, jestli máme znát její, nebo hostův názor. Ale tady jsem zatím více méně spokojená. Takže za oba plný počet.

Na Kloboučku

Na Kloboučku (1997)

Výborné, tenhle pořad se opravdu povedl. Ráda vzpomínám.

Velká noční hudba

Velká noční hudba (1999)

Škoda ho - vlastně jak píše uživatel naiva, škoda všeho. Díky pořadu jsem se obeznámila s mnoha hudebníky, o kterých jsem neměla do té doby zdání. Za to, jak často jsem vydržela vejrat v noci u televize 100%

Klíče od pevnosti Boyard

Klíče od pevnosti Boyard (1990)

Skvělá soutěž, atrktivní, zábavné disciplíny, chuť dobrodružství a dobrá znělka, ale především, jak píše uživatel Gemini, současně to chtělo zapojit i šedé buňky mozkové, což se v dnešních produktech příliš nenosí.