Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Sci-Fi
  • Akční

Obsahy (12)

Road Trash

Road Trash (2019)

Dívka Alice (Natasha Pascetta) se věnuje zvláštnímu koníčku – prochází se po silnicích s lopatou a sbírá přejetá zvířata, která posléze pohřbívá. Vede jí k tomu silné morální nutkání, jež přerůstá v závislost.  Alice se tak za svůj život již setkala s ledasčím, ale jednou na hřbitově narazí na podivnou lebku. V dívce vzbuzuje zvláštní, nepříjmený pocit, přesto jí Alice pohřbí stejně, jako všechny předchozí živočichy. Dívka ovšem netuší, že svým činem probudila vlkodlačí monstrum, které rozhodně nemá v úmyslu pokojně ležet v hrobě.

Clickbait

Clickbait (2016)

Během noci sedí mladá žena sama v pokoji a surfuje po internetu. Při prohlížení stránek se strašidelnou tématikou ji zaujme jistý lákavý odkaz. Pozdě však zjišťuje, že nebezpečí, která číhají na síti, mohou mít fatální následky nejen pro samotný počítač.

The Stylist

The Stylist (2016)

Kadeřnice Claire (Najarra Townsend) čeká na svou poslední klientku Mandy (Jennifer Plas). Ta přichází opožděně a s požadavkem, aby vypadala perfektně pro večerní firemní akci. Claire se tedy pustí do práce a zatímco Mandy popíjí skleničku červeného vína – pozornost podniku, kadeřnice se věnuje její blonďaté hřívě. Ovšem po nějaké době vyjde najevo, že Claire má se svou zákaznicí tak trochu jiné plány.

Banshee

Banshee (2014)

Po manželově záhadném úmrtí musí Sarah bojovat o svou vlastní příčetnost. Jen takto může dokázat, zda za smrtí jejího chotě stojí náhlý infarkt, nebo mystická bytost jménem Banshee.

Show Me

Show Me (2011)

Děj se odehrává ve třicátých letech dvacátého století. Představuje nám manželský pár profesionálních břichomluvců, které postihla náhlá tragédie. Bývalé hvězdy kabaretu se vyrovnávají se smrtí milovaného synka velice těžko. Smutek střídá deprese, emoční výlevy, násilí a beznadějné zoufalství. Po jedné hádce se otec upne na břichomluveckou panenku, která rodinu doprovázela na jevišti. Muž začne s panenkou mluvit jako s živou bytostí, vidí v ní přítele, který rozumí a jako jediný chápe otcovu bolest. Tímto krokem však nastupuje cestu do temných hlubin, ze kterých nebývá úniku.

Non commettere atti impuri

Non commettere atti impuri (1971)

Mladý dekoratér keramiky Pino (Dado Crostarosa) žije se svým rebelujícím otcem Damianem (Luciano Salce) a jeho mladičkou partnerkou Nadine (Barbara Bouchet). Jednoho dne Pino spatří na sousední terase dívku Marii Teresu (Simonetta Stefanelli), která se připravuje na zkoušku z latiny. Mladíkovi se dívka zalíbí a nabídne jí doučování. Dochází ke střetu dvou protichůdných světů. Pino je ateista, který dokonce odmítá používat náboženské motivy pro svou uměleckou práci. Rodina Marie Teresy je naopak přísně katolicky založená. Sotva se ale mladí do sebe zamilují, vloží se mezi ně dívčin nekompromisní strýc Giacomo (Claudio Gora).

Chiméra

Chiméra (1968)

Mladík Gianni Raimondi (Gianni Morandi) je šťastně ženatý s krásnou Laurou (Laura Efrikian) a právě mu končí vojenská služba. Rozhodne se využít nadání a rozjet pěveckou kariéru, což ovšem není snadné. Protože složenky se musí platit, chytá se náhlé šance a odjíždí do Brazílie - jistý impresário se totiž rozhodl, že pro zpěváka uspořádá turné. Podnikatelova dcera Maria je zpěvákovou fanynkou a snaží se dobýt mladíkovo srdce. Mezitím Laura, zůstavši v Itálii, se dozvídá, že s Giannim čeká dítě. Kam až je Maria schopna ve svých pokusech zajít a zůstane Gianni vůči nim lhostejný?

Pardon

Pardon (1966)

Film je pokračováním snímku Nessuno mi può giudicare (1966): Federico (Fabrizio Moroni) a Laura (Laura Efrikian) jsou snoubenci a spolu s Lauřinou sestřenicí Caterinou (Caterina Caselli) tvoří přátelskou trojici, zdánlivě pevnou a nerozlučnou. Jakmile se však pěvecky nadaná Caterina rozhodne nastoupit uměleckou dráhu, všechno se změní. Talentovaná zpěvačka zažívá úspěch a Lauřin snoubenec se do ní zamiluje. Caterina nakonec odmítne ublížit své sestřenici, ovšem musí nějak Federica přesvědčit, aby vrátil svou ztracenou hlavu zpět na to správné místo...

Vrátím se, uvidíš

Vrátím se, uvidíš (1966)

Mladík Gianni Aleardi (Gianni Morandi) je kadetem u námořnictva a má nastoupit na loď Andrea Doria. Před tím se ale rozhodne vrátit se domů k rodině do Říma. V místním tanečním klubu si padne do oka s japonskou dívkou jménem Liu. Jenže z dívky se vyklube dcera japonského velvyslance a získat ji se ukáže být pro Gianniho obtížnější, než mohl předpokládat.

Nejsem tě hoden

Nejsem tě hoden (1965)

Film přímo navazuje na předchozí In ginocchio da te (1964). Mladík Gianni Traimonti (Gianni Morandi) je stále v Neapoli, kde musí vykonávat vojenskou službu, ale hlavu má plnou své nastávající snoubenky Carly (Laura Efrikian). V průběhu slavnostních zásnub se však Giorgio, Gianniho zámožný kamarád a kolega ve zbrani, do krásné Carly zamiluje a rozhodne se, že ji Giannimu za každou cenu přebere. Po čase vskutku vrazí mezi snoubence klín, ovšem to by nebyl Gianni, aby se nepokusil dát věci zase nějak dohromady.

Nikdy mě neopouštěj

Nikdy mě neopouštěj (1965)

Závěrečný díl trilogie o Giannim Traimontim. Giannimu (Gianni Morandi) končí vojenská služba a spolu se snoubenkou Carlou (Laura Efrikian) plánují svatbu. Jenže je tu klauzule perspektivní smlouvy, kterou Gianni uzavřel s hudebním vydavatelstvím – mladý Traimonti se kvůli hrozbě odlivu fanouškovské přízně nesmí oženit. Snoubenci se tudíž vezmou potajmu. Jistou dobu vše vychází, leč vydavatelství zajde v honbě za úspěchem ještě dál a využije bulvární tisk k vykonstruování milostné aféry. Carla, která vše dosud trpělivě snáší, už začíná být zoufalá...

Až po uši

Až po uši (1964)

První film z trilogie o Giannim Traimontim (Gianni Morandi). Gianni Traimonti, bezstarostný venkovský hoch s pěveckým nadáním, obdrží povolávací rozkaz a odjíždí do Neapole k vykonání vojenské služby. Zde se zamiluje do švadleny Carly (Laura Efrikian), dcery svého velitele. Během hudebního vystoupení mu ale zamotá hlavu atraktivní Beatrice (Margaret Lee). Když pochopí, že z její strany se jednalo pouze o rozmar, chce se vrátit zpátky ke zrazené Carle. Ta mu však dá košem. Získá nakonec zpátky její srdce?

Reklama