Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Animovaný

Poslední recenze (7)

plakát

Jurský svět (2015) 

Na film jsem šel i přes negativní recenze přátel, takže jsem od toho ani moc neočekával. Co mě místy vytáčelo, bylo, že hlavní aktérka celou dobu chodila/běhala v lodičkách. Jednou na karnevalu jsem měl lodičky na sobě, od té doby vím co ženy mohou cítit, když je mají na sobě a ne, běhat se v nich fakt nedá, ani na chodníku, ani v bahně. Věřím, že jí lodičky nechali jen pro efekt, aby byla co nejvíc sexy. Já v duchu doufal, že to Chriss Pratt vyřeší jako Michael Douglas v Honbě za diamantem.... mačetou. Ke konci se mi hlavou honilo "Ty vole když jdeš k***a závodit s T-Rexem, tak si je sundáš ne?" Další věc u který jsem se zastavil je komunikace velociraptořího SWAT gangu s mutantem a přijetí za Alpha samce. No... mě to zkátka přišlo jako kravina. Poslední drobná ptákovinka které jsem se musel smát je, že mladší z kluků fotí na analogový foťák Lomo Diana. Kluk fotí jednu fotku za druhou bez toho, aby manuálně přetočil film, takže fotí jednu fotku přes fotku. Ale to je jedno, protože foťák pravděpodobně skončil někde v tý rozbitý kouli. Tak a teď v krátkosti co se mi líbilo...Hlavní aktérka, která mi připomínala tajnou agentku z Depicable me 2, Koncept celého parku... KONEČNĚ HO OTEVŘELI!!! Takže výletní koule, maglevy, holo projekce, hi-tech laboratoře, velká nádrž s výškově nastavitelným pódiem a tak dál a tak dál. Dál mě hodně mile překvapil odkaz na první JP. Akce bylo všeho všudy dost místy i s lekacími momenty. I když se mi občas zavírali oči, ale to bylo asi proto, že jsem šel z práce. Závěrem mohu říct, že se těším na další pokračování.

plakát

Focus (2015) 

Na jednu stranu souhrn promyšlených mindfucků nad kterýma jsem si říkal "co to k***a je?". Na druhou stranu některé šli až do extrému, kdy jsem si říkal že to je už trochu moc. Každopádně v celku super snímek, u kterého jsem byl místy napnutý k prasknutí.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Natočené to není špatně, herecké výkony neurazí ani nazaujmou, hudba byla docela líbivá a kopírovalo to relativně dobře knižní předlohu. A v tom je ten kámen úrazu. Kniha sama o sobě byla nudná. Tak nudná, že jsem ji četl dva měsíce a to jsem od poloviny přeskakoval šukací pasáže. Tím pádem je film taky nudný a nezajímavý. Šukací scény mě nechávají zcela chladným, stejně jako asi každého kdo v životě viděl pár pornofilmů nebo milostnou scénu Stallona a Stone ve Specialistovi. Film mi prakticky nic nového nepřinesl, jen jsem tím proletěl a od poloviny čekal na závěrečné titulky. Dvě hvězdy dávám za hudbu a technické provedení filmu. V tom vlastně žádná chyba nebyla. Ostatně se na tom moc zkazit nedalo, když by to netočil Uwe Boll. A ještě jeden postřeh. Jamie Dornan mi při některých pohledech připomíná mladého Colina Firtha.

Poslední hodnocení (206)

Jurský svět (2015)

26.06.2015

Focus (2015)

28.02.2015

Padesát odstínů šedi (2015)

18.02.2015

Vzpoura autobusáků (1972)

08.02.2015

Dárce (2014)

16.01.2015

Slídil (2014)

19.12.2014

Zpátky do ringu (2013)

16.12.2014

Jump street 21 (2012)

16.12.2014

LEGO® příběh (2014)

16.12.2014

Reklama