Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (38)

plakát

WTF: Welmi Trapné Ftipy (2023) (pořad) 

Za mě velmi slušný, nejsem příznivcem kameňákové řachandy i když také tím někdy nepohrdnu pokud toho není  příliš a má to svoje opodstatnění.  WTF má svoje mouchy, ale na české TV poměry to je překvapivě dobré. Má to svůj styl a směr a to je na české produkci málokdy vidět. To je ta 4 hvězda. Doufám, že jim to vydrží.

plakát

Zbožňovaný (2021) 

Asi jsem měl větší očekávání. Scénář je určitě zajímavý, ale pocitově to nemá konec  a do jisté míry ani hrdinu.

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Hodnotím, ještě před zhlédnutím celého seriálu. Ale první díl mě nemilosrdně dostal nahodil laťku velmi vysoko, druhý díl pro mě byl slabší ten pod laťkou prošel ale další ji držej. Skvělý scénář a režie naprosto přesně posazené na hranu snad všeho vtipu, politické korektnosti, diskriminace, rasizmu. Naprosto skvěle vybalancované.

plakát

Parta z penzionu (2019) (pořad) 

" A taky se na tebe mohl vys****t" nebo "Půjčils ?" kouzlo okamžiku a improvizace. Řval jsem smíchy. Igor Chmela byl neuvěřitelný. Leoš Noha milé překvapení, perfektně zapadl a přinesl úplně jiný vítr. Tenhle formát mi přijde super, jsem zvědav co přinese další díl.

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Ale, jo. Zábavné to je. Jen je to příliš nalinkované po deseti minutách vím jak to dopadne a mrzí mě , že tam není nějaký zvrat nějaký bonbónek a jen film proplyne a nic. Ale musím podotknout, že aspoň vtip je dávkován přiměřeně , že jsem neměl pocit nudy. Ale i tak je to jedna komedie z mnoha, která ničím nevybočuje, bohužel.

plakát

Dvě nevěsty a jedna svatba (2018) odpad!

V tomhle filmu je všechno špatně mimo šílené režie a scénáře na jednu stránku A5, bych se dovolil zmínit i o hudbě. Ta je ale brutálně blbá. Pravdou je ale to, že na blbej film blbá hudba, co jiného ?

plakát

Když draka bolí hlava (2018) odpad!

Když promluvil Gott slovensky, myslel jsem, že blbě slyším. Proč tak mluví, když to neumí, bolí z toho hlava. A aby to bylo ještě komplikovanější tak zpívá česky !!!???? No a do toho klokan. Drak, který je trikově působí jak parodie na Jurský park a v pulce filmu se odehrává nějaká folklorní slavnost. Demence na entou..

plakát

Pat a Mat: Zimní radovánky (2018) 

Animace mi přišla lepší měkčí taková americká, děti se více smáli. I já po filmu měl lepší náladu. Celkově mi tento film přijde takový uhlazenější a jednotlivé příběhy lépe vypointované. Zimní atmosféra je super a vánoční nálada jako satira funguje také perfektně. Rozhodně doporučuji děti jsou nadšené a dospělého to baví také. Tentokrát se pan režisér Beneš opravdu trefil do černého a vytvořil neotřelý vánoční film.

plakát

Pepa (2018) odpad!

Filmu je takovým křížencem seriálu Vyprávěj, k tomu se přidalo něco z cyklu Bakaláři a to se propojilo přes historky kamarádů. V konečné fázi se řešilo, co to bude za žánr a tam slyším hlas producenta. Bude to komedie na tu se chodí. No jo jenže ono to zase vtipné moc není, tak tomu budeme říkat tragikomedie. Tak toliko krátce ke vzniku tohoto filmu. Nemá to vůbec tempo, v každém druhém záběru z toho čiší bezradnost a vůbec nerozhodnost jak toto téma uchopit, které i docela neotřelé je. A to vše se korunuje "Smolařem proti své vůli" - Co to prosím je?